Close Icon
Lukk

Johaug

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 101 resultater

 

Johaug – treningsklær til dame

Johaug har et mål om å fremme en aktiv livsstil og god helse for befolkningen med sine moteriktige sportsklær. Her hos Sportsmagasinet gir vi deg tilgang på det beste sportstøyet. Med god kvalitet og slitestyrke, kan du føle deg både komfortabel og motebevisst. Løp på tredemølle, eller går tur på fjellet og oppdag våre populære Johaug tights. Kombiner den med en støttende sports-BH og du er klar for å slå personlige mål. Eller hva med å sette sammen et matchende treningssett til dame med en Johaug løpejakke og lue? Fyll handlekurven med treningsklær på salg! Bli inspirert til å vinne små seire og oppnå store mål med flotte klær fra Johaug.

Utforsk et stort utvalg Johaug klær til gode priser på nett

Johaug sportstøy baserer seg på Therese Johaug og hennes unike kombinasjon av viljestyrke og sofistikerte feminitet. Klær fra Johaug, som tights, treningsjakker og sports BH-er er laget spesielt for kvinner. Plaggene kombinerer en sporty look med feminine design. Klærne passer like godt til trening på treningssenter, som en avslappet og sporty stil til hverdagen. Bla deg gjennom vår store kolleksjon med gensere, bukser, shorts og topper og velg ut dine favoritter i dag. Gjør et kupp på Johaugs populære concept-serie og hold deg komfortabel og synlig i løypa med varm polstring og refleksdetaljer.

Hold deg varm i vinter med yttertøy og ullundertøy fra Johaug

Liker du å holde deg aktiv selv på kjøligere dager? Den norske vinteren byr på en rekke morsomme vinteraktiviteter i naturen. Finn flotte langrennsklær til dame, som en Johaug skijakke og skibukse. Hemmeligheten til å ikke fryse når du står i kø ved skiheisen er å kle deg i varme lag! Velg ull under skiklærne, som Johaug ullundertøy, ullgenser eller klær med deilig, mykt fleecefôr. Leter du etter vinterklær til hverdagsbruk? Når du ikke suser ned langrennsbakkene i skidress, kan du style de flotte boblejakkene til Johaug med noen varme tights. Legg til kule boots og matchende hansker eller votter og du er klar for dagen. Utforsk alle produktene i de forskjellige kategoriene på nett i dag. Vi tilbyr alltid rask frakt med enkel bytte og retur.