Close Icon
Lukk

Johaug

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 44 resultater

 

Om Johaug 

Johaug sportstøy baserer seg på Therese Johaug og hennes unike kombinasjon av viljestyrke og sofistikerte feminitet. Sportsklærne er laget spesielt for kvinner og kombinerer en sporty look med feminine kutt og design. Klærne passer like godt til trening på treningssenter, som en løpetur eller en casual og sporty stil til hverdags. 

Misjonen bak Johaug er å gi verdens mest feminine hardcore sportstøy slik at du kan føle deg både komfortabel og motebevisst når du er i aktivitet. Visjonen til Johaug er å inspirere kvinner til å vinne små seire og oppnå store seirer. De har fokus på å designe topp kvalitet treningstøy som har både gode tekniske egenskaper og utseende som møter kvinners behov ved trening. 

Bærekraft 

Johaug setter også fokus på bærekraft i produksjonen av deres treningsklær. De bruker naturlige – og resirkulerte fiber til å lage klærne. I tillegg bruker merket RDS-sertifisert dun som sikrer at dunet som brukes til å lage klærne ikke kommer fra levende dyr og dyrenes frihet blir respektert. 

Ikke minst har Johaug et mål om å fremme en aktiv livsstil og god helse for befolkningen med sine sportsklær

Johaug i butikk

Lurer du på hvor du kan finne Johaug treningstøy i butikk? Sportsmagasinet selger klær fra Johaug og mange andre gode merker, både på nett og fysisk i butikk i Oslo. Vi holder åpent mandag til lørdag fra 10:00 til 18:00 i Storgata 20 / Stenersgata 4. Her finner du veibeskrivelse, informasjon om parkering mm. 

Velkommen til oss!