Hvorfor Sportsmagasinet?

Bli med i vår Kundeklubb!

  • Alltid minimum 15% rabatt på vårt brede utvalg av sportsutstyr (kan ikke kombinere med andre tilbud) 
  • Alltid først tilgang på vår ukentlige kampanjer
  • Minimum et spesialtilbud hver måned
  • Tilgang på rabattkoder med jevne mellomrom 
  • Invitasjoner til våre kundearrangementer
  • Medlemsrabatten gjelder ikke produkter fra WoolLand

Meld deg inn her!

HVORFOR VELGE SPORTSMAGASINET?  

STORT UTVALG 

Hos Sportsmagasinet jobber vi aktivt for å kunne opprettholde et spennende og variert utvalg av varer både i butikkene og i vår nettbutikk. For oss er det viktig å kunne tilby noe til alle og enhver. Derfor vil du finne et omfattende utvalg av sportsklær og utstyr i ulike prisklasser, for barn, ungdom og voksne hos oss.    

VI BRYR OSS OM DIN LIDENSKAP 

Kompetansen og kunnskapen til våre ansatte er noe vi prioriterer svært høyt. Vi gjennomfører jevnlig kurs med våre leverandører slik at du kan stole på at du alltid er i trygge hender.  

UNIK KUNDEKLUBB 

Som medlem i vår kundeklubb får du minimum 15% avslag på hele vårt sortiment til en hver tid. Kan ikke kombineres med andre kampanjer. Medlemsrabatten gjelder kun på ordinær pris. I tillegg vil du motta eksklusive tilbud, rabattkuponger, ukentlige kampanjer og invitasjoner til våre kundearrangementer.  

Trykk her for å melde deg inn i vår kundeklubb!  

RASK LEVERING  

Vi leverer ordren din fra 1-3 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen. Ved spesielle anledninger som Black Week og høytider må det påberegnes noe ekstra leveringstid.  

LAV FRAKTPRIS 

Vi har alltid en lav fraktpris på 99 kr. Vi tilbyr fri frakt på alle bestillinger over 1500 kr i hele landet. Det er også mulighet for Klikk og Hent i vår Rykkinn butikk. 

GRATIS RETUR – 30 dagers returrett 

Ingen ordre er fullført før du er helt fornøyd. Vi ønsker derfor å gjøre returnering enkelt for deg. Hos oss har du 30 dager returrett, gitt at varen ikke er brukt, ødelagt eller åpnet. Returlapp følger med i pakken, og klistres utenpå forpakningen. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev! 

Registrer deg for å motta oppdateringer på e-post om nye produkter, kampanjer, spesialtilbud, gaveideer og mye mer.