Bytte og Retur

Vi har alltid gratis retur! Det eneste du trenger å gjøre er å klistre medfølgende returetikett på pakken og levere den på posten. Husk å sørge for at pakken er ordentlig forseglet og emballasje ikke er skadet.

Ønsker du å returnere en vare?

Gjør følgende:

 

Våre betingelser for bytte og retur

Angrerett
Etter angrerettloven kan forbrukeren gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at hele varen og de opplysninger som kreves med hjemmel i angrerettloven kapittel 3 er mottatt. Sportsmagasinet tilbyr 50 dagers full returrett. Fristen løper ved fjernsalg uansett ut senest 3 måneder etter at varen er mottatt, eller 1 år dersom opplysninger om angrerett ikke er gitt. Det er ingen tilsvarende frist ved salg utenfor fast utsalgssted.

Melding om bruk av angreretten må gis til selgeren innen fristen, og kan gis på hvilken som helst måte. Du kan bruke dette skjemaet som skal være utfylt av selgeren som spesifisert nedenfor. Fristen anses overholdt dersom meldingen er avsendt innen fristens utløp, og du bør sørge for at dette kan dokumenteres.

Retur
Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Hvis du angrer på kjøpet, returnerer du dine varer ubrukt og uten skader i originalemballasjen slik at de mottas hos oss senest 14 dager etter mottagelsen. Varer som tilbakesendes uten originalemballasje, viser tegn til bruk eller har skader kan ikke byttes eller returneres. Legg ved angrerettskjema sammen med returforsendelsen.

Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand. Sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket. Returen sendes til

SPORTSMAGASINET RYKKINN AS
Munins vei 1,
1348 Rykkinn

Husk å legg ved angrerettskjema og kontaktinformasjon slik at vi finner tilbake til din ordre.

Du kan også returnere varen i vår butikk på adressen over.