Close Icon
Lukk

Holmenkol

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser alle 17 resultater

 

Kjøp Holmenkol skismøring for godt feste og behagelig glid

Mange kaller alle typer snø for snø, men vi tipper du kan føle at snøen aldri er helt lik selv om det kan se slik ut. Som glidekspert, kan du utforske vårt store utvalg av Holmenkol skismøring på nett! Tilpass overflaten på dine langrennsski, enten snøen er finkornet eller våt. I vårt sortiment finner du allsidige produkter som kan brukes under skiene dine som underlagsvoks for pulver, racingvoks og base-prep voks for kaldski. Dette gir deg god glid både på skiturer i naturen, og på kunstsnø. Er du ute etter skiutstyr på salg eller ekstra gode priser? Ta en titt i vår outlet!

Oppdag Holmenkol flytende glider: perfekt for alpint og langrenn

Avhengig av hvor langt du går på ski, bør du glide skiene dine etter hver fjerde til sjette tur. Dette er for å øke egenskapene til sålen. I tillegg reduserer du friksjonen mot snøen og hindrer smuss, som barnåler å feste seg på skiene. Bli din egen smøresjef med flytende Holmenkol glidere! Med høy kvalitet, er du beredt uansett hvilken snøtype som har lagt seg på bakken, eller hvilken temperatur gradestokken viser. Bruk en wax cleaner, eller et rensemiddel for voks sammen med litt rensepapir for skismøring før du starter. Deretter er det bare å bruke en smørekloss med filt for å ta på den flytende voksen fra Holmenkol. Etter glideren har tørket, kan du bruke en Holmenkol nylonbørste til den siste finpussen! Holmenkol tilbyr festevoks i ulike farger. Oppdag de mest populære Holmenkol-produktene, slik som:

Holmenkol Betamix red

Holmenkol Betamix red finnes både som flytende og hard voks. Passer for alle snøtyper og snøtemperaturer fra -4°C til -14°C.

Holmenkol Utramix blue

Holmenkol Utramix blue finnes både som flytende og hard voks. Passer for snøtemperaturer fra -8°C til -20°C.

Holmenkol Alphamix yellow

Holmenkol Alphamix yellow finnes både som flytende og hard voks. Passer for nysnø og snøtemperaturer fra-0°C til -4°C.

Bestill smøreutstyr til ski fra Holmenkol og mange andre merker på nett

I vår nettbutikk finner du alt til den kommende skituren. Enten du er ute etter å påføre et lag med grunnklister, eller trenger en plexiskrape for sikling av voks, finner du det her på nett. Oppdag Holmenkol børster, filer eller strikker til skibremsen for enklere kant- og såletuning. Eller hva med et Holmenkol termobelte med isolert flaske? Med dette drikkebeltet med reflekterende sømmer blir du synlig for skiturer i mørket samtidig som du holder deg hydrert i skiløypa! Ta også en titt på våre skiklær, som skibukser, luer og pannebånd. Bestill hjem at du trenger til den kommende skisesongen fra Holmenkol og mange andre skimerker på nett!