Close Icon
Lukk

Alfa

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser alle 8 resultater

 

Alfa sko for alle terreng

Kvalitet og komfort er Alfas sterkeste mantra, og dette gjennomsyrer deres produkter på alle måter. Sko fra Alfa er laget av materialer av høy kvalitet, og designet for å tåle det tøffeste terrenget. Skoene har solide såler som gir godt grep, både på glatte og ujevne overflater. I tillegg finnes mange modeller med Gore-Tex membran som gir skoene vanntette og vindtette egenskaper, samtidig som de har en uslåelig pusteevne. Hold deg tørr på bløt mark eller regnfulle vidder, og si ha det til gnagsår og vridde ankler. Alfa sko hever turopplevelsen, enten du leter etter et par sko til neste topptur, eller trenger et par behagelige sko til hverdagsbruk. 

Hold deg tørr og varm med Alfa fjellsko og tursko

Utsikten fra de norske fjellene er noe du sent vil glemme. Og ingenting ødelegger en topptur mer enn våte og kalde føtter. Med Alfa fjellsko og tursko gjør de vandringen opp til toppen verdt hvert eneste skritt. Finn skotøy til dame og herre med vanntett membran samtidig som de lar føttene dine puste. Dette betyr at selv om du kommer over våte områder, eller trår feil i grunne bekker, vil føttene dine holde seg tørre og varme. Dessuten finner du også modeller med deilig fôr som gir ekstra isolasjon på kalde dager. Ekstra frysen på tærne? Se også våre deilige ullsokker!

Alfa skisko med stilig design for enhver smak 

Historien om sko fra Alfa er lang og stolt, men alltid med et fokus på fremtiden. Det samme gjelder deres skisko, som kommer i et bredt utvalg moderne farger og design. Funksjonalitet trenger ikke å få på bekostning av stil, så her kan du finne de Alfa skisko og fjellskisko med Rottefella-binding som passer best for deg og din personlige stil. Velg et par klassiske svarte sko til ski med skinn for roligere eventyr rundt hytta, eller til mer krevende skiturer på nordpolen!

Gjør deg klar for nye eventyr med et stort utvalg skotøy på nett

Med anatomisk innleggssåle og romslig passform, kan du føle deg trygg og komfortabel mens du opplever nye steder og eventyr med dine Alfa sko. De solide sålene gir en behagelig følelse under bruk og bra grep, støtte og balanse på hardt eller ujevnt underlag. Ser du etter sko på salg eller et rett og slett etter et godt tilbud? Ta en titt i vår outlet! Her har vi samlet alle dine favorittmerker til nedsatt pris. Velg din størrelse og bestill i dag for rask frakt og enkle returer.