Close Icon
Lukk

Adidas

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser alle 13 resultater

 

Hvem grunnla Adidas?

Adidas ble grunnlagt i 1949 av tyske Adi Dassler. Han hadde en brennende lidenskap for sko, og ønsket å lage sko som kunne forbedre ytelsen til idrettsutøvere. Siden den tid har Adidas fortsatt å utvikle sin teknologi og produktlinje, og har nå et bredt spekter av produkter for alle typer sporter og aktiviteter. En av grunnene til at Adidas fortsetter å holde seg populære, er deres fokus på bærekraftig og ansvarlig produksjon. De har nemlig et uttalt mål om å bruke miljøvennlige materialer og produksjonsteknikk for å redusere sitt fotavtrykk på planeten. Dette gjør Adidas til et godt alternativ også for deg som ønsker å støtte en mer bærekraftig fremtid, samtidig som du får nyte høykvalitets produkter.

Handle Adidas sko og tilbehør på nett

Enten du er en seriøs idrettsutøver eller bare er setter pris på komfortable og funksjonelle sko, har Adidas noe for enhver smak. Deres fotballsko er særlig populære og er laget med spesialisert teknologi som støtter fotens naturlige bevegelsesmønster. Dette vil i sin tur gjøre det lettere å bevege seg raskt og smidig, og gi et godt grunnlag for glimrende prestasjoner. For eksempel er Adidas Predator en innovativ sko utviklet av fotballstjernene Paul Pogba og Toni Duggan. I tillegg tilbyr Adidas også et bredt utvalg av tilbehør, som blant annet praktiske hoftevesker og løpebelter. Disse produktene er også designet med funksjonalitet og stil i tankene, og er perfekte for å fullføre sportsantrekket. 

Funksjonelle og stilige Adidas klær til dame og herre

Adidas er også godt kjent for sine flotte trenings- og fritidsklær. Designet er som oftest preget av å gi god bevegelsesfrihet, samtidig som de ser stilige ut både treningssenteret og i hverdagslivet. I likhet med Adidas sine sko, er også klærne produsert ved hjelp av innovativ og avansert teknologi. Dette gjør at deres treningstøy ikke bare ser bra ut, men også er funksjonelt og behagelig å ha på seg. Adidas bruker materialer av høy kvalitet, som for eksempel behagelig bomull og fukttransporterende stoffer som holder deg tørr og komfortabel under hele treningsøkta. I vårt sortiment kan du blant annet finne den perfekte Adidas bukse, genser eller jakke

Oppdag treningstøy og utstyr fra populære merker hos Sportsmagasinet

Uansett hva slags sport eller aktivitet du er glad i, finner du et stort utvalg treningsklær, skiklær og teknisk tøy hos oss. Kanskje er du på jakt etter en behagelig grå joggebukse du kan slappe av i på sofaen, eller en slitesterk alpinjakke til dame? I vår nettbutikk finner du alt til garderoben på et sted! Vi har også et bredt utvalg av tilbehør som sokker, hodeplagg og hansker, slik at du kan fullføre antrekket fra topp til tå! Dersom du foretrekker å prøve og kjenne på materialene før du handler, er du alltid hjertelig velkommen i våre fysiske butikker. Her kan du få personlig kjøpsveiledning fra våre dyktige medarbeidere. God handel!