Close Icon
Lukk

Whistler

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 41 resultater

 

Velg en Whistler jakke til turgarderoben

Er du ute etter en Whistler jakke til vinteren som kommer? Da har du kommet til rett nettbutikk! Her kan du utforske figursydde jakker til herre, dame og barn. Hvorfor ikke velge en lett og deilig fleecejakke til overgangssesongen? Du kan også bruke plagget som et mellomlag under en Whistler jakke! Med myk fleece oppover halsen og kontinuerlig glidelås, får du et design som varmer godt i nakken. Er du ute etter en ytterjakke? Klikk deg inn på Whistler sine parkaser, turjakker og softshelljakker! Disse jakkene har gode vind- og vanntette egenskaper, slik at du alltid er beredt på uanmeldt ruskevær. Med sportsklær fra Whistler får du også god bevegelsesfrihet. Nyt raske svinger i skibakkene, eller bøy deg komfortabelt ned for sopplukking om høsten. Leter du etter en jakke som matcher din garderobe? Da vil en sort Whistler jakke til dame aldri slå feil. Match dem med et par turbukser i samme farge, for en stilren look.

Hold deg komfortabel med Whistler klær til snø, vind og regn

Det beste yttertøyet beskytter oss ikke bare mot snø, vind og regn. Whistler tur og friluftsklær regulerer også fuktigheten i plagget, slik at du alltid føler deg tørr og komfortabel! Med pustene plagg kan du klatre bratte fjell, løpe eller lage snømenn hele dagen. Vinterklær fra Whistler fokuserer på høy funksjonalitet med en sporty tilnærming. Whistlers mål er å tilby de beste sportsproduktene, enten det er piggsko, dunkåper eller vintersko – selvsagt til en rimelig pris. Vårt sortiment utvikler seg kontinuerlig slik at du enklere kan finne dine favoritter! Ta en titt på Whistler sko, jakker, bukser og tilbehør, og du vil bli lagt merke til i de stilrene klærne med kontrast i fokus.

Oppdag populær turbekledning fra Whistler på nett

Turer i skog og fjell er noe av det hyggeligste du kan gjøre for å oppleve naturen. Hos Sportsmagasinet gjør vi det enkelt for deg å sette sammen friluftsantrekket med turjakker, skibukser og fjellsko. Turbekledning skal sitte komfortabelt, også er det jo alltid en bonus om de passer din personlige stil. Foretrekker du en tettsittende silhuett? Utforsk de slitesterke tightsene fra Whistler med forsterkede partier på bakside og knær. Du kan også velge bukser med høyt liv og beltestropper for en perfekt fit! Oppdag samlingen av kvalitetstøy til sport og fritid til rimelige priser på nett. Ser du etter tur- og vinterklær på salg? Ta en titt i vår outlet. Her har vi samlet alle våre produkter til nedsatt pris. Bestill i dag og vi sender pakken din med rask frakt, helt hjem til deg!