Close Icon
Lukk

Under Armour

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 42 resultater

 

Om Under Armour 

Under Armour tilbyr treningsklær som bygger på ytelse. Deres visjon er å inspirere med nytenkende løsninger for ytelse som du aldri visste du trengte, og ikke kan tenke deg å leve uten. 

Det hele startet med en skjorte i 1996 – en skjorte med fokus på ytelse som tørket svette raskere enn noe annet på markedet så langt. Siden den gang har Under Armour fortsatt å utvikle treningstøy av høy kvalitet med fokus på ytelse og komfort slik at du utøveren føler seg på topp når du er i aktivitet. Merket startet i USA og begynte ikke å jobbe på markedet i utlandet før i 2012, men har senere fått stor suksess og popularitet med sine idrettsklær verden rundt. 

Forbedre treningsøkten med Under Armour klær 

Under Armour treningsklær er laget med fokus på ytelse, derfor er klærne designet med fokus på gode funksjoner som hjelper deg med treningsprestasjoner. Klærne har smarte funksjoner som hjelper kroppen med å jobbe effektivt. Test for eksempel Under Armour tights, t-skjorte og jakke for en god treningsøkt. 

I Under Armours kolleksjoner finner du alt fra sko og caps til jakke og genser. Uansett hva du velger fra Under Armour er du garantert topp kvalitet. 

Hvor kan du finne Under Armour? 

Du finner Under Armour i Norge på nett her på Sportsmagasinet eller fysisk i vår butikk i Oslo sentrum. Vi har et stort utvalg av Under Armour og andre merker til sport og friluftsliv. 

Vi holder åpent mandag til lørdag fra 10:00 til 18:00 i Storgata 20 / Stenersgata 4. Her finner du veibeskrivelse, informasjon om parkering mm. 

Velkommen til oss!