Close Icon
Lukk

Umbro

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser alle 18 resultater

 

Historien om Umbro

Umbro ble grunnlagt i 1920, noe som gjør merket til et av de eldste innen produksjon av sportsklær. Opprinnelig het selskapet «Humphrey Brothers», men ble i 1924 omdøpt til Umbro etter sammensetningen av «Um» fra «Humphrey» og «Bro» fra «Brothers». De var også et av de første merkene som forsynte profesjonelle fotballklubber med drakter. Umbro-draktene har vært å se på spillere i flere tiår, blant annet på det brasilianske landslaget mens de løftet VM-pokalen høyt over hodet i 1958, 1962 og 1970. Et større kvalitetsstempel skal man se lenge etter! Selv er de lidenskapelige opptatt å være et merke som kan brukes av alle, både fans og spillere.

Umbro – et globalt anerkjent merke verdensklasse

Med et hjerte som banker for sport, omtaler merket seg selv som fotballverdens Dior. Drivkraften bak Umbro har alltid vært å lage klær og utstyr som fremmer god prestasjoner, både for profesjonelle fotballspillere og hverdagsheltene. Etter hvert har selskapet vokst og utvidet målgruppen sin. Ved hjelp av verdifull erfaring, innsikt og teknologi produserer de i dag tøy som kan brukes til alle treningsformer. Uansett om det medvind eller motvind, ønsker det populære merket å bidra til suksess både på og av banen. Kvalitetssikret av atleter og idrettsutøvere verden over, leverer de førsteklasses kvalitet og design.

Oppdag Umbro bukser, jakker og fotballsko til dame og herre!

Når du utforsker vårt utvalg av Umbro sportsklær, vil du kunne velge mellom en rekke funksjonelle plagg som bidrar til at du kan yte ditt ytterste! For eksempel kan du velge en komfortabel treningsjakke i fukttransporterende materialer som passer til all slags fysisk aktivitet. Velg blant stilig design og praktiske funksjoner – ypperlig til fritid og hverdag. Hos Sportsmagasinet finner du også et stort utvalg treningstøy fra andre populære merker. Klikk deg gjennom utvalget av flotte skibukser, løpetights eller treningstrøyer. I vårt sortiment finner du noe til alle årstider og treningsformer.

Sportsklær fra Umbro og andre merker til gode priser på nett!

Besøk gjerne vår outlet-kategori, og sjekk ut det store utvalget av klær, sko og utstyr til rabatterte priser. Her finner du gode tilbud på varer til en rekke utendørs- og innendørsaktiviteter. Er du usikker på størrelsen? Da kan du ta en titt på vår størrelsesguide på nett. Dersom noe ikke skulle passe, kan du enkelt returnere eller bytte. Bestill i dag og få dine nye produkter raskt levert! Du er også alltid hjertelig velkommen i våre fysiske butikker for en hyggelig handel!