Close Icon
Lukk

Twentyfour

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 137 resultater

 

Finn din nye Twentyfour jakke blant mange kolleksjoner

Her hos Sportsmagasinet selges turklær til både dame og herre fra kvalitetsmerket Twentyfour. Finn din nye favorittjakke enten du trenger en stødig anorakk med deilig pelshette til hytteturen. Eller hva med en lun parkas med praktiske lommer til hverdagsbruk? Utforsk en trendy Twentyfour jakke til dame i vind- og vanntett materiale. Bruk den på turer med uventet ruskevær og hold deg varm under hele eventyret. Sjekk ut den populære Finse kolleksjonen med både anorakker, shapepants og dunjakker. Finse-serien kombinerer norsk tradisjon med sterke farger, sprekt design og funksjonalitet. Du finner et bredt utvalg fra Twentyfours Finse, som for eksempel fleecejakker, dunvester og bukser med cord.

Gjør deg klar for livets utendørseventyr

Om du elsker å være utendørs, er Twentyfour merket for deg. Med alt fra ullundertøy, turbukser, hansker og votter – til sko, ryggsekker og turutstyr, kan du bli inspirert til både korte og lange turer. Twentyfour har mange års erfaring med turklær og det norske klimaet. Derfor finner du praktiske detaljer i deres produkter som softshellbukser med god stretch og store lommer. Utforsk smarte løsninger som borrelåsjusteringer på bukser, refleksdetaljer og mer. Twentyfours anorakk med avtagbar innekrage og glidelås på siden gjør det praktisk med på- og avkledning.

Hvor kommer klesmerket Twentyfour fra?

Twentyfour er et norsk merke som designes i Kristiansand. Merket eies av Norwegian Concept AS som har designet klær til sport og friluftsliv siden 2006. Designene på turklærne til Twentyfour er laget med tanke på det urbane norske friluftslivet. Twentyfour bukser, jakker og anorakker kombinerer sport og mote for friluft og aktivitet. Sammen med tekniske egenskaper kan du være sikker på å holde deg god og varm i det norske klimaet.

Finn dine nye turfavoritter hos Sportsmagasinet på nett

Hos Sportsmagasinet er vi en gruppe engasjerte sportsentusiaster. Med lang erfaring fra bransjen, kan du være sikker på at vi tilbyr det beste innen sportsklær. Finn slitesterke plagg til både små og store utendørseventyr, uansett årstid. Det beste med å handle hos oss er at vi tilbyr kvalitet til gode priser. Leter du etter outlet-varer, har vi en hel kategori spesielt til dette! Bli inspirert til korte og lange turer med populære merker som Twentyfour. Trenger du turklær kjapt? Bestill i dag, så sørger vi for at pakken din blir tilsendt med rask levering. Du er også mer enn velkommen til en av våre fysiske butikker!