Close Icon
Lukk

Twentyfour

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 127 resultater

 

Twentyfour jakke

Twentyfour har et stort utvalg urbane og trendy jakker til damer og herre som passer like godt til tur i skogen som i byen. 

Sjekk for eksempel deres Finse kolleksjon som kombinerer norsk tradisjon med nye farger, nytt design og ny funksjonalitet. Finse kolleksjonen er en av merkets mest solgte og du finner også et stort utvalg av yttertøy fra Finse kolleksjonen her på siden. 

Her finner du også sko, fleece, anorakker, bukser og gensere. I tillegg kan du finne mange ulike modeller slik at du finner akkurat det du leter etter, enten det er en lang dunjakke til vinteren eller en enkel anorakk til sommerlige aktiviteter. 

Hvor kommer twentyfour fra?  

Twentyfour er et norsk merke som designes i Kristiansand. Merket eies av Norwegian Concept AS som har designet klær til sport og friluftsliv siden 2006. 

Designene på turklærne til Twentyfour er laget med tanke på det urbane norske friluftslivet som kombinerer sport og mote for friluft og aktivitet sammen med tekniske egenskaper som holder deg god og varm i det norske klimaet. 

Bærekraftige turklær 

Twentyfour har fokus på bærekraft og jobber for at generasjonene som kommer også skal få nyte den flotte naturen. De forplikter seg derfor til å jobbe bærekraftig og er blant annet medlem av Etisk Handel Norge og Kjemikaliegruppen for å forplikte seg til å fremme en ansvarlig og bærekraftig produksjon av sine turklær. 

Twentyfour i butikk

Lurer du på hvor det selges Twentyfour? Sportsmagasinet selger klær fra Twentyfour og mange andre gode merker, både på nett og fysisk i butikk i Oslo.  Vi holder åpent mandag til lørdag fra 10:00 til 18:00 i Storgata 20 / Stenersgata 4. Her finner du veibeskrivelse, informasjon om parkering mm. 

Velkommen til oss!