Close Icon
Lukk

Swix

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 146 resultater

 

Swix RaceX for dame og herre

Swix RaceX er en kolleksjon med sportsklær til både dame og herre. Kolleksjonen har fått anerkjennelse på internasjonalt nivå og vunnet utallige tester gjennom årene. Swix RaceX er laget for aktivitet med høy intensitet. På grunn av klærnes lette og elastiske stoff har plaggene fått mye popularitet. Materialet er også hurtigtørkene og sikrer komfort og regulerer temperaturen på kroppen når du er i aktivitet. Dette har gjort Swix RaceX til en stor favoritt hos mange. Utforsk vårt store sortiment av herre og dameklær fra Swix RaceX slik som superundertøy, gensere og T-skjorter.

Velg en Swix genser, jakke eller bukse til all type sport

I tillegg til preppeutstyr, rulleski, skivoks og annet skiutstyr, tilbyr Swix alt du kan forestille deg av langrennsklær. Swix sine klær har tidløse design og laget med god kvalitet som er ment til å vare. Velg for eksempel en Swix genser med half zip glidelås og myk, børstet innside. Foretrekker du et mellomlag som er enkelt å ta av og på, finnes også Swix gensere med hel glidelås. Bruk vårt filter på nettsiden og søk etter de beste kampanjene og laveste prisene. Ønsker du å se ekstra iøynefallende ut i løypa, kan du matche komfortable skibukser og skijakker fra Swix uten problemer. Med inspirasjon fra skihistorien gjennom tidene kan du være sikker på at du ser stilig ut i høy fart.

Swix superundertøy

Fuktabsorberende og hurtigtørkende innerlag er alltid noe det fleste av oss ser etter. Stå på slalom eller jogg på kjølige høstmorgener og hold deg tørr og komfortabel. Leter du etter dette, er Swix superundertøy et godt valg. Tilpasset aktiviteter med høy intensitet, har Swix superundertøy god 4-veis stretch for full bevegelsesfrihet. Velg stilongs med god konstruksjon, som sømmer som ikke gnager. Med suverene materialer som absorberer fukt effektivt fra huden slipper du å føle deg klam eller våt etter løpeøkter. I tillegg til sitt kjente superundertøy tilbyr Swix også en mengde tilbehør! Oppdater antrekket med hansker og votter, pannebånd, luer, skibukser, og mer.

Hvem grunnla Swix?

Swix er opprinnelig et svensk firma som ble grunnlagt i 1942 av Børje Gabrielsson. Det hele startet med irritasjon over bakglatte ski. En annen skismøringsentusiast, Martin Matsbo, begynte å jobbe for Børje etter en brann oppsto i hans smøringskokeri. Sammen begynte de å teste ulike selvlagde skismøringer. Etter tusenvis av tester produserte de i 1946 den første kolleksjonen med Swix skismøring til ulikt skiføre. Det tok ikke lang tid før det viste seg at mange gullmedaljevinnere hadde Swix under skiene! Navnet Swix er en lek med ordene ski og wax. I dag finner du både Swix skismøring så vel som skibukser til dame og herre. Oppdag også trøyer, pannebånd og mye mer hos Sportsmagasinet.