Close Icon
Lukk

Swix

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 174 resultater

 

Swix RaceX superundertøy 

Swix RaceX er en kolleksjon med superundertøy til både dame og herre. Kolleksjonen har fått annerkjennelse på internasjonalt nivå og vunnet utallige tester gjennom årene. RaceX er laget for aktivitet med høy intensitet og har fått mye popuaritet på grunn av klærnes lette og elastiske stoff. Materialet er også hurtigtørkene og sikrer komfort og regulerer temperaturen på kroppen når du er i aktivitet. Dette har gjort Swix RaceX superundertøy til en stor favoritt hos mange. 

I tillegg til sitt kjente superundertøy tilbyr Swix også alt du kan tenke deg av langrennsklær: jakke, votter, hansker, lue, skibukse, og mer. I tillegg finner du alt du trenger av skiutstyr som skismøring, skivoks 

Historie: Hvem grunnla Swix? 

Swix er opprinnelig et svensk firma som ble grunnlagt i 1942 av Börje Garbrielsson. Det hele startet med irritasjon over bakglatte ski, som ble starten på veien til å finne løsningen på bakglatte ski med Swix skismøring. 

Martin Matsbo begynte å jobbe for Börje etter en brann oppstod i hans smøringskokeri hvor han jobbet med å utvikle sin egen skismøring. Sammen begynte de å teste ulike selvlagde skismøringer, og etter tusenvis av tester produserte de den første kolleksjonen med Swix skismøring til ulikt skiføre som ble lansert i 1946 og det tok ikke lang tid før OL utøvere tok i bruk skismøringen som skapte stor suksess for Swix helt fra starten. 

Slow fashion med Swix 

Swix har fokus på slow fashion og bærekraft og deres klær har derfor tidløse design og laget med god kvalitet som er ment til å vare. De arbeider også med FNs bærekraftsmål som guide: Anstendig arbeid og økonomisk vekst, ansvarlig forbruk og produksjon og samarbeide for å nå målene. 

Swix i butikk 

Holder du til i Oslo og leter etter Swix i butikk? Vi har Swix både på nett og i vår butikk i Oslo sentrum. I tillegg kan vi tilby en rekke andre gode merker med ski- og turutstyr og klær.  Vi holder åpent mandag til lørdag fra 10:00 til 18:00 i Storgata 20 / Stenersgata 4. Her finner du veibeskrivelse, informasjon om parkering mm. 

Velkommen til oss!