Close Icon
Lukk

Sweet

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 27 resultater

 

Hvordan ble Sweet Protection startet?

Ideen om Sweet begynte å blomstre allerede i 1988. En gruppe aktive trysilgutter hadde funnet glede i fysisk aktivitet gjennom skating (som den gang var ulovlig). Ti år senere var det kayaking som begynte å bli populært i bygda, men godt utstyr var vanskelig å oppdrive. Kombinasjonen av lidenskapen for grensesprenging og etterspørselen etter utstyr førte til fødselen av Sweet i 2000. De fikk raskt med snowboardlegende Terje Håkonsen på laget, og plutselig hadde selskapet gått fra å være en liten startup i en garasje til den internasjonale scenen.

Finn din nye Sweet Protection hjelm eller briller på nett!

Sweet Protections designfilosofi er “Sterkere. Lettere. Bedre.” og er grunnleggende for alle beslutninger som skal tas under utviklingen av nye produkter. Dette er et særlig godt utgangspunkt for tilbehør som sitter på hodet, som for eksempel briller og hjelm. Sweets beskyttelsesutstyr gir ikke bare god beskyttelse og en behagelig følelse; designet er også trendy og moderne! På denne måten kan du føle deg vel i bakken, løypa, eller hvor det måtte være, samtidig som du er godt beskyttet.

Bærekraftig utstyr fra Sweet til sykkel og ski

I tillegg til å levere velutviklede produkter av høyeste kvalitet, kan du også være trygg på at Sweet Protection aktivt arbeider for å være en bærekraftig bedrift. Målet er å legge igjen så lite fotavtrykk som mulig. Derfor er deres utstyr til både ski, sykkel og friluft designet for langvarig bruk. I deres søken etter funksjonelle og slitesterke produkter forsøker de alltid å velge bærekraftige alternativer, uten at det skal gå på kompromiss med sikkerheten.

Se vårt produktutvalg av Sweet Protection til dame og herre

Hos Sportsmagasinet finner du et bredt utvalg av hjelmer, briller og annet utstyr som er nødvendig god beskyttelse når du skal yte maksimalt. For et gjennomført antrekk, kan du få en komplett look med en stilig Sweet Protection jakke. Du finner også en rekke andre populære merker i vårt sortiment. Klikk deg gjennom det store utvalget av teknisk treningstøy, tursko eller skiklær i forskjellige stiler! Vi har noe for enhver smak og aktivitet. Kom gjerne innom en av våre fysiske butikker for ekstra veilidening, dersom du er usikker på størrelse eller bruksområde. Velkommen til en hyggelig handel hos oss!