Close Icon
Lukk

Scott

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser alle 4 resultater

 

En gjennomført opplevelse med Scott sportsutstyr

Fra produktdesign og utvikling til produksjon og markedsføring, er Scott opptatt av å lage best mulige produkter for idrettsutøvere og friluftsentusiaster over hele verden – uten at det skal gå på kompromiss med kvaliteten. Denne drivkraften resulterer i et utvalg av høykvalitets sykkel-, ski- og friluftsutstyr som møter kravene til selv profesjonelle atleter. Scotts lidenskap handler likevel ikke bare om stilige produktdesign. Selskapet vektlegger også bærekraft i sin daglige drift, og jobber aktivt for å redusere karbonfotavtrykket sitt. Dette gjør de gjennom å velge miljøvennlige materialer, samtidig som de støtter ulike individuelle klimasaker. Uansett om du er en seriøs utøver eller deltidsmosjonist, vil merkets produkter hjelpe deg med å prestere, samtidig som planeten ivaretas.

Tekniske Scott løpesko til dame og herre

Dersom du er glad i løpe, er du mest sannsynlig klar over viktigheten av gode løpesko. Riktig utstyr er også vel så viktig for nybegynnere. Enten du trener til et ultramaraton, terrengløp eller kortere distanser på asfalt, vil et par Scott løpesko gi deg den dempingen og støtten du trenger. Velg blant ulike modeller og finn passformen og designet som passer best til din bruk!

Scotts reise fra oppstart til dags dato

I over seks tiår har Scott Sports vært en pioner i sport- og friluftsverden. De ble grunnlagt i Sveits 1958 og var opprinnelig en liten produsent av skistaver. Siden den gang har merket vokst seg til å bli en global markedsleder innen produksjon av sykler, ski, løpeutstyr og annet tilbehør. Fra introduksjonen av den første aluminiumskistaven i 1963 til utviklingen av helfjærede terrengsykler i 1995, har Scott vært en av bransjens største pådrivere for innovasjon og design. Spoler man fremover i tid til dagens dato, kan man se at merket er representert av eventyrlystne friluftselskere verden over. Gjør deg klar til å teste grensene dine og utforske den fantastiske naturen!

Handle sportsutstyr fra Scott på nett til gode priser!

Hos Sportsmagasiner kan du oppdage et bredt utvalg av friluftsklær, treningstøy og sportsutstyr på nett. Klikk deg gjennom våre kategorier og finn varmende sokker, gensere og teknisk bekledning. For deg som er på utkikk etter ekstra gode priser, er vår outlet midt i blinken! Her finner du både sko, jakker og flott tilbehør på tilbud. Usikker på størrelsen? Sjekk ut vår størrelsestabell! Husk at du enkelt kan returnere og bytte, dersom varen ikke passer.