Close Icon
Lukk

Rottefella

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser alle 6 resultater

 

Rottefellas unike opprinnelse

Det var i 1927, dagen før et skirenn, at Rottefella ble til. Bror With fikk en fiks idé om å smi om stålfjær fra et gammelt sykkelsete til en klembøyle og klinke inn noen pigger. Etter litt boring, justeringer, nye deler og finpussing var en ny binding kommet til verden. Dagen etter, under skirennet, fikk bindingen oppmerksomhet av ingen ringere enn daværende Kronprins Olav. Da Kronprinsen spurte With hva han hadde på skiene, svarte han ganske enkelt at det bare var et par rottefeller han hadde kjøpt på Ingwald Nielsen.

Etter å ha gjennomført rennet, fikk han både bindingene og navnet patentert. Dermed var Rottefella satt til liv. Året etter vant den norske militærpatruljen gull i OL med bindingene. Under VM i Sverige 2015, hadde faktisk 31 av totalt 36 medaljevinnere Rottefella bindinger på skiene. Nesten hundre år senere er oppfinnelsen med andre ord blitt en internasjonal suksess og merkevare.

Innovative Rottefella bindinger til folket

Rottefella bindinger var å finne på skiene til 89 prosent av verdenscupvinnerne i 2016. Dette kvalitetsstempelet vitner om avansert og høyteknologisk teknologi. Men det er ikke bare profesjonelle skiløpere som kan nyte gleden av utstyr som bidrar til optimal ytelse i sporet. Merket er like opptatt av å styrke skigleden hos den vanlige mosjonisten, slik at alle kan kjenne den gode følelsen av å spenne fast skoene i de  prisbelønte bindingssystemene. Ikke bare pryder Rottefella pallen i internasjonale skikonkurranser, de fokuserer også på bærekraft gjennom energieffektiv drift og produksjon. Den daglige driften preges samtidig fortsatt av de samme verdiene som ble født med selskapet; hardt arbeid, evnen til å tenke nytt og gleden av å leke.

Handle sport- og skiutstyr fra Rottefella og andre merker hyggelige priser

Hos Sportsmagasinet kan du handle langrennsbindinger på nett til god pris, slik at du er klar for ditt nye skieventyr! Er du på utkikk etter utstyr, klær eller sko til en annen type utendørs- eller innendørsaktivitet? Klikk deg gjennom våre kategorier og finn treningstøy, tursko, sportsbriller og mer! Når du handler på nett hos oss får du rask levering, og kan enkelt returnere eller bytte. Foretrekker du å gjøre shoppingen i fysiske butikker? Kom innom oss for en hyggelig handel og ekstra produktveiledning! Vi står alltid klare til å ønske deg velkommen.