Close Icon
Lukk

Rex

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser alle 14 resultater

 

Rex – kongen av skismøring siden 1952

Under OL i Helsingfors i 1952, var brenselet i den olympiske fakkelen et av Rex’ produkter. Siden den gang har merket sett på det som sin oppgave å produsere sportsprodukter av høyeste kvalitet. Den finske familiebedriften har med andre ord god erfaring med hva som skal til for å lykkes i skisporet, og de har dype røtter i den nordiske sportsindustrien. Med sine unike formuleringer gjør Rex skismøring det mulig å komme seg bortover både på fuktig snø, isete underlag og nysnø.

Gode skiopplevelser på all slags føre med Rex

De aller fleste som har gått på langrenn i løpet av livet, vet hvor mye viktig det er å treffe riktig med smøringen. Lite er like frustrerende som bakglatte ski, eller lugging som hindrer fremdriften. Med Rex kan du oppnå optimal fart og kontroll. Det har skjedd mye innenfor skismørings-markedet de siste årene, og hvordan vi smører skiene våre ser annerledes ut enn for bare få år siden. Ved hjelp av kontinuerlig forskning og utvikling, sørger Rex for å til enhver tid tilby revolusjonerende teknologi. For eksempel har deres flytende Spray Gliders og Glide Cleaners blitt svært populære, og forandret hvordan både seriøse skiløpere og hverdagslige trimmere prepper skiene sine.

Utforsk utvalget av skiutstyr fra Rex og andre merker

Riktig utstyr er viktig uansett hva slags fysisk aktivitet man skal holde på med. Når det kommer til ski og vintersport, er utstyret spesielt viktig for å kunne prestere slik man vil og få en hyggelig opplevelse. Ikke minst kan god prepping av skiene virkelig utgjøre store forskjeller. Det er ikke uten grunn at skilandslaget har et eget smøreteam under mesterskap! Hos Sportsmagasinet finner du alt du trenger for en vellykket skitur. Det spiller ingen rolle om hovedmålet er å slå den personlige rekorden på mila, eller klare å gå en runde på flatmark uten knall og fall. Klikk deg gjennom vårt store utvalg av skiklær, sportsbriller, ullundertøy og annet tilbehør! Dersom du ønsker personlig veiledning fra våre ansatte, er du alltid velkommen på besøk i en av våre fysiske butikker. «