Close Icon
Lukk

Patagonia

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

 

Patagonia – vester og andre klær til sport og friluftsliv

Patagonia startet i 1973 av fjellklatreren og miljøforkjemperen Yvon Chouinard. Han begynte opprinnelig med fokus på klatreutstyr og solgte dette fra bilen sin. I dag har Patagonia vokst seg til å tilby produkter som T-skjorter, gensere og vester til tur og hverdag. Velg en Patagonia vest med unike design og myke materialer. Du finner dem med resirkulerte materialer i isolerende stoffer. Du kan også style din Patagonia vest til dame over en vanlig skjorte eller tynn mellomlagsjakke. Da har du har et flott antrekk som passer like bra på en skogstur som på byen. Velg et merke med miljøengasjement og handle klær som topper, gensere og turbukser fra Patagonia.

Velg varme Patagonia produkter i materialer som fleece og ull

Patagonias produkter i fleece, som fleecevester og jakker i teddyfleece er ikoniske klær blant alle aldersgrupper. Du kan se dem på friluftsentusiaster, så vel som businessmenn over hele verden. Det er ikke rart, når de er så komfortable og samtidig trendy. Patagonia har et stort utvalg av fleecegensere til dame og herre. Elsker du mye tilbehør slik som oss, finner du også Patagonia luer i deilig ull og kløfritt materiale.

Elsk dine Patagonia klær livet ut

Patagonia viser sin kjærlighet til naturen på flere måter enn å produsere klær som passer til friluftsliv. Deres visjon er å lage det beste produktet, uten å gjøre unødvendig skade på miljøet. Invester i en Patagonia fleece, vest eller caps. Da vil du være sikker på at du har en livslang følgesvenn på dine utendørseventyr.

Sportsmagasinet tilbyr Patagonia turklær på nett og i butikk

Her hos Sportsmagasinet har vi et stort hjerte for tur- og sportsklær. Vi tilbyr alltid gode priser enten du liker å handle på nett, eller besøke en fysisk butikk. Sett sammen helårsgarderoben med vinterbukser, ullundertøy, shorts og sko. Er det noe annet vi liker like godt som sportstøy, så er det et bra tilbud. Utforsk vår outlet med en mengde nedsatte varer til både dame, herre og barn. Du kan filtrere på de laveste prisene og høyeste rabattene. Utforsk populære utendørsmerker som Patagonia og få alle varene i handlekurven din sendt med rask frakt.