Close Icon
Lukk

Osprey

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 25 resultater

 

Velg en Osprey sekk til korte og lange turer

Osprey er et amerikansk merke som startet opp i Santa Cruz, California i 1974. Det var Mike Pfotenhauer som sydde sekkene for hånd, basert på kundenes ønske og behov. Målet var å utvikle innovative ryggsekker av høy kvalitet. Målet lyktes og resultatet ble ryggsekker med en utrolig passform og stilig design. I dag består Ospreys sortiment av mye mer enn bare tursekker. Her hos Sportsmagasinet kan du kjøpe Osprey sekker, så vel som drikkeflasker og annet tilbehør.

Hvilken Osprey sekk skal du velge?

Helt siden starten har Osprey produsert ryggsekker av høy kvalitet som har både god passform og flotte design. Ikke minst er sekkene svært funksjonelle. Ryggsekkene har blant annet egen lomme til drikkeblære for lange turer. De kan også fint brukes som tursekk, til løping, klatring, reise eller andre aktiviteter. Så hvilken Osprey sekk skal du velge?

Osprey har en rekke solide sekker med flere funksjoner som passer til forskjellige behov. En av deres mest populære kolleksjoner med sekker er Talon og Tempest.

Talon

Talon-serien er kjent for sekkene perfekt til trening og dagsturer. Alle sekkene finnes i forskjellige størrelser, og tallet bak navnet gir en pekepinn på hvor mange liter sekken rommer. En av Ospreys bestselgere er Talon 22. Som alle ryggsekkene, har den flott kvalitet, praktiske funksjoner og holdbarhet. I tillegg er sekkene laget av lett materiale som gjør at den er perfekt å bære på ryggen. Ta med deg sekken ut på dagstur og utforsk alle mulighetene i en ny by. Talon 33, en litt større sekk, er også populær. Talon 33 har mange bruksmuligheter og sitter som støpt på ryggen. Perfekt for deg med en aktiv hverdag! Oppdag smarte løsninger som glidelåslomme på hoftebeltet. Utrolig praktisk for rask tilgang til nøkler, telefon og lignende.

Osprey sekk til dame

Osprey har sekker til både damer og herre og de lager produkter som er spesielt tilpasset kroppens anatomi. Deres sekker som er laget spesielt til dame finner du i Tempest kolleksjonen.

Tempest

Kolleksjonen Tempest består av en rekke sekker som er laget spesielt for kvinner. Ryggpanel, hoftebelte og skulderreimer er tilpasset kvinnens autonomi. Osprey Tempest tilbyr stabile sekker til backpacking, sykling og mer. Utforsk nye terreng med store sekker, mellomstore sekker eller små sekker til klær og utstyr. Tempest 20 er en allsidig favoritt som finnes i friske farger. Også disse sekkene kommer med praktiske detaljer som løsninger for drikkesystem, brystbelte, og feste til vandrestaver eller isøkt.

Oppdag Osprey bæremeiser og tilbehør til drikkesystem

I tillegg til perfekte sekker til trening eller korte turer, kan du oppdage mange andre produkter fra Osprey i vår nettbutikk. Ospreys bæremeis er lett, trygg og av svært høy kvalitet. Gå på fotturer i skogen med den lille på ryggen, eller bruk den om du skal spasere langs folksomme fortau. Når bæremeisen ikke brukes, tar den liten plass da du kan pakke den flat. Uansett hva du skal, er det viktig å holde seg hydrert. Elsker du å utforske på mer krevende terreng? Da er det ikke alltid det passer å stoppe opp for å ta ut drikkeflasken. Med Ospreys drikkesystem har du vann lett tilgjengelig uten å måtte ta av ryggsekken. I vår nettbutikk kan du kjøpe ekstra brystmagneter til drikkesystemets munnstykke. Ser du etter drikkesekker? Du finner alt du trenger hos Sportsmagasinet!