Close Icon
Lukk

On

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 25 resultater

 

On running – stilrene løpeklær på nett

For treningsmerket On, ligger komfort som førsteprioritet i deres produkter. Dette har ført til utrolig lette T-skjorter, shorts og treningstopper, med en overlegen pusteevne. Velg en On tights til dame eller herre på din neste løpetur! Med skiftende værforhold, kan du også oppdage treningstights som er både lette og varme til kalde temperaturer. Utforsk On løpetights med komfortabel passform, stretch og tidløs design. Med smarte detaljer, som justerbar linning, praktiske lommer og ankelglidelåser, har du alt du trenger i en treningsunderdel. Du finner et stort utvalg av produkter fra On running til både dame og herre på nett. Nå dine distansemål med On sine running-produkter, som hurtigtørkene topper og solide sports BH-er for god støtte og passform.

Oppdag On Cloud sko til dame og herre

On beskriver skoene deres som «clouds», altså som skyer. Dette er fordi On sko er konstruert for komfort i hvert steg du tar. Ikke la den stabile utsiden til skoen lure deg, da det vil føles ut som du har skyer rundt føttene dine når du har dem på. On sneakers har mange forskjellige design, med samme innovative teknologi, CloudTec®. Med allsidige modeller av On sko til sport og fritid, vil du finne det perfekte fottøyet til din foretrukne aktivitet og trening. On Cloud skoene er også ypperlig til jobb der du er mye på beina, eller som trendy hverdagssko. Oppdag vanntette On sko til dame med rå silhuetter. Perfekt for joggeturer på fuktig mark, eller om du må løpe ærend i regn. Velg en On Cloud sko til herre for stil og komfort, uansett om du skal jogge på asfalt, landeveisløp eller på langdistanse. Har du hørt om alle skoene i Cloud On-familien? Kanskje finner du din nye skofavoritt i Cloudnova, Cloudmonster, Cloudvista eller Cloudstratus.

Kjøp On treningsklær og sko med rask frakt til Norge

Entreprenørene bak merket On snakker vanligvis ikke om selve produktene, men ønsker heller at du opplever dem på kroppen din. Her hos Sportsmagasinet har du mulighet til å bestille On sko med CloudTec® -teknologi. Det som startet som et eksperiment med en hageslange, ble en helt ny type av demping på løpesko til herre. Sålene har en unik form, som gir deg et godt grunnlag for at du skal kunne løpe de raskeste stegene dine og slå dine egne rekorder. Leter du etter klær på salg? I vår nettbutikk finner du alt du trenger til en aktiv livsstil. Sjekk ut vår outlet for joggebukser, gensere og jakker. Perfekt til både sport og fritid.