Close Icon
Lukk

Northug

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 71 resultater

 

Om Northug 

Northug merket baserer seg på idrettsstjernen Petter Northug og hans filosofi i idrettsverden, hvor han gikk sin egen vei for å lykkes. Northug klær er unike og tilbyr flotte design og topp kvalitet for best mulig ytelse når du er i aktivitet. 

Northug briller 

Noen av de mest kjente produktene fra Northug er sportsbrillene med fargerike og unike design. Northug brillene er laget i samarbeid mellom Petter Northug og designer Bård Eker og kolleksjonen har fokus på kvalitet og en aktiv livsstil. Her finner du en rekke raske briller for topp ytelse. 

Brillene passer godt til alle forhold og all type aktivitet ettersom de er lette og fleksible med en god passform. I tillegg kan du velge mellom en rekke ulike farger og design slik at du finner akkurat de brillene som passer deg best. 

Northug klær 

Northug klær er 100% norsk design av topp kvalitet og teknisk design laget spesielt for aktive utøvere med høye krav. Northug klærne tar utgangspunkt i utøvere og lager derfor tøy med brukeregenskaper på topp og god funksjonalitet – det gjelder uansett hvilket produkt du kjøper, enten det er sokker, jakke, t-skjorte eller shorts. 

I tillegg har Northug fokus på bærekraft og bruker derfor bærekraftig materialer for å lage sine sportsklær. Her er klærne laget av resirkulert polyester og nylon som reduserer mengden plastavfall på planeten. Dermed kan du bruke Northug klær med god samvittighet. 

Northug i butikk i Oslo 

Om du leter etter Northug klær og briller fysisk i butikk kan du ta turen innom Sportsmagasinet i Oslo sentrum. Vi har et stort utvalg av Northug og andre merker til sport og friluftsliv. 

Vi holder åpent mandag til lørdag fra 10:00 til 18:00 i Storgata 20 / Stenersgata 4. Her finner du veibeskrivelse, informasjon om parkering mm. 

Velkommen til oss!