Close Icon
Lukk

Northug

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 46 resultater

 

Northug klær og tilbehør til trening og aktivitet

Northug klær er 100 % norsk design av topp kvalitet. Laget spesielt for aktive utøvere med høye krav, finner du alt fra softshellbukser til ullsokker til sportsgarderoben. Ettersom Northug plaggene har tatt utgangspunkt i sportsutøvere, finner du tøy med god funksjonalitet uansett hvilket produkt du er ute etter. Dersom du elsker den sporty stilen, vil du også finne en rekke tilbehør med unikt design til hverdagsbruk. Bla gjennom fargesterke Northug sokker, jakker, T-skjorter eller shortser. Med klær av vind- og vannavstøtende materialer vil du være like klar både for treningsøkta, som en spasertur med hunden. Sjekk ut alt fra Northug klær i vår nettbutikk til en god pris. Husk også å ta en titt i vår outlet, for ekstra salg, rabatter og kampanjer.

Sett sammen et sporty antrekk med et par Northug briller

Northug Eyewear er en av de mest kjente produktene du finner her hos Sportsmagasinet. Med fargerikt og unikt design, er Northug brillene er laget i samarbeid mellom Petter Northug og designer Bård Eker. Kolleksjonen har fokus på kvalitet, komfort og ytelse. Det finnes en rekke lette og fleksible briller til forskjellige formål. Velg for eksempel et par Northug sportsbriller til snø for skarpere syn og bedre sikkerhet når du når høyere hastigheter. Brilleglassene hjelper også slik at du ser konturen på snøen bedre og beskytter mot UV-stråler. Du kan selvfølgelig også bruke Northug brillene som raske briller for et sporty antrekk. Velg mellom en rekke ulike modeller for å finne paret som passer best til akkurat deg. Ikke overlat noe til tilfeldighetene!

Kjøp sportsklær fra Northug på nett eller i butikk

Liker å handle tøy i fysiske butikker eller foretrekker du å bestille dine produkter hvor og når du vil? Her hos Sportsmagasinet har vi tilrettelagt til alle som elsker sportsklær, uansett hvordan du foretrekker å shoppe. I vårt store utvalg finner du populære kvalitetsmerker som Northug til riktige lave priser. Oppdag vårt store sortiment med klær til både dame, herre og barn. Kjøp luer og pannebånd til skituren eller kanskje trenger undertøysgarderoben en oppdatering? Northug tilbyr også svært behagelige truser og boxere. Bestiller du i dag, sørger vi for rask frakt, selvsagt med enkle returer. Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Klikk på vår størrelsesguide, eller ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne!