Close Icon
Lukk

Mizuno

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 70 resultater

 

Mizuno sko til løping og ujevnt terreng

Mizuno har gode sko perfekt for å holde kroppen i gang. Her finner du løpesko til dame og herre på nett. Skoene har fått anerkjennelse innenfor både det norske og internasjonale idrettsmiljøet, og er elsket av flere av landets toppidrettsutøvere. Mizuno sko er lette og har god holdbarhet. I tillegg finner du modeller som tar hensyn til om du har pronasjon eller behøver sko for supinasjon. Invester i et par unike Mizuno løpesko til dame med god demping og pustende mesh. Du finner dem her og mange flere modeller i vårt store skoutvalg på nett. Velg mellom mange størrelser til gode priser.

Utforsk Mizuno håndballsko og fottøy til all slags ballsport

Merket Mizuno kommer fra Japan og historien startet med et ønske om å starte noe fantastisk. Imponert over baseball-kulturen i USA, begynte Mizuno å produsere sportsklær. Kjennetegnet ble plagg som var enkle å bevege seg i og komfortabelt å ha på seg. I dag tilbyr Mizuno sko til all slags ballsport, som gode håndballsko, tennissko og sko til golf. Med stabile innendørssko, har du godt grep ved raske vendinger og pasninger. Land supermykt på banen etter et hoppskudd eller slå de beste slagene på golfbanen. Ønsker du det lille ekstra i sportsgarderoben? Velg en matchende T-skjorte eller bukse for et koordinert antrekk.

Oppdag kolleksjonen av Mizuno Wave på nett

Blant vår skokolleksjon, finner du sko med Mizunos signaturteknologi, Wave. Mizunos Wave-teknologi sørger for stabilitet og dynamisk demping for føttene. Dette gjør slik at du minsker risikoen for skader når du er i aktivitet. En av Mizunos mest populære sko med denne teknologien, er Mizuno Wave Rider. Disse skoene er svært lette og behagelig å bruke, slik at du kan bruke dem mil etter mil.

Treningsglede med Mizuno sportsklær og tilbehør

Med høy kvalitet bidrar sportsklær og tilbehør fra Mizuno til å fremme idrett og aktivitet. Hold kroppen i gang med behagelige treningsklær for en rekke ulike aktiviteter og sport. Gjør deg klar til ditt første maraton med fargesterke topper, sokker og shorts. Pustende tights passer perfekt til alle former for fysisk aktivitet, enten det er løping, vekttrening eller yoga. Oppdater sportsgarderoben med alle dine favoritter fra Mizuno i dag! Etter du har bestilt dine nye tilskudd sørger vi for lynrask levering med enkle returer.