Close Icon
Lukk

Marmot

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser alle 3 resultater

 

Utforsk de høyeste fjelltoppene og dype daler med friluftsklær fra Marmot

Marmot tilbyr en rekke friluftsklær i deres kolleksjoner. Turmerket var det første som brukte revolusjonerende Gore-Tex i deres produkter. Siden dette har Marmot fortsatt med å kombinere jakker, bukser og annet yttertøy med innovative teknologier og løsninger. Velg regnbukser som både er vindtett og ventilerende, så er du godt bekledd i både regn og varm bris. Oppdag også klær med praktiske detaljer som justerbar strikk, slitesterkt materiale og strategisk plasserte glidelåser.

Isolerende Marmot produkter med solid ytelse, komfort og stil

Vokst fram av friluftsentusiaster, lidenskapelig opptatt av utendørseventyr og sport. Dette er Marmot, og siden start har de jobbet mot å produsere det beste turutstyret på markedet. Planlegger du en flerdagers campingtur, eller en kort overnatting med venner? I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av isolerende soveposer. Marmot soveposer gir deg komforten og varmen du trenger for en behagelig søvn ute i naturen uansett temperatur. Velg mellom pålitelige soveposer til dame og soveposer med ekstra mye beinplass. Skal du på romantisk campingtur med din partner? Mange av Marmots soveposer har koblingsglidelåser, som betyr at du kan feste to poser sammen.

Hos Sportsmagasinet finner du turutstyr du trenger til en fin campingtur. Fyll handlekurven med alt fra teltutstyr, liggeunderlag og termoser, til ullundertøy, regntøy og ryggsekker. Er du ute etter en ekstra god deal? Ta en titt i vår outlet! Her finner du en rekke populære sportsmerket til nedsatt pris.

Kjøp alt til sport og fritid på nett hos Sportsmagasinet

Marmot er det perfekte sportsmerket for deg som elsker utendørsaktiviteter. Her hos Sportsmagasinet finner du produkter til gode priser fra Marmot, så vel som andre kvalitetsmerker. Bestig fjell, løp maraton eller gå en koselig tur i marka! Finn sportsklær med den perfekte kombinasjonen av ytelse, komfort og stil. Sjekk ut vårt store utvalg av forskjellige jakker til menn og kvinner til alle slags årstider. Eller utfordre deg selv og løp lenger enn du har gjort tidligere med matchende tights og treningstopp. Bestill alt fra sport og fritid på nett i dag og gjør deg klar til alle livets eventyr.