Close Icon
Lukk

Lundhags

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser alle 3 resultater

 

Lundhags historie

Lundhags er et svensk merke som har produsert turklær for eventyrlystne friluftsentusiaster   siden 1932. Merket ble grunnlagt i Järpen, en liten by i Jämtland, av Jonas Lundhag da han var bare 16 år gammel. Han var selv en ivrig turgåer og oppdaget at det ikke fantes klær som tålte naturens utfordringer godt nok. Derfor bestemte han seg for å lage sitt eget merke. Siden den gang har Lundhags vært synonymt med slitesterke og funksjonelle klær for friluftsentusiaster i Nord-Europa. Takket være merkets lange erfaring med fjellturer og friluftsliv, forstår Lundhags virkelig hva som kreves av utstyret når man er på tur. Deres produkter er derfor designet for å være holdbare og pålitelige, og tilbyr optimal beskyttelse og komfort slik at du kan nyte turen fullt ut.

Velg en Lundhags jakke til ditt neste eventyr

Lundhags produserer et bredt utvalg av tekniske jakker for alle typer friluftsliv. Enten du skal på en fjelltur eller en skitur, får du optimal beskyttelse mot både vær og vind. Med en Lundhags jakke får du et plagg laget av materialer av høy kvalitet, som er utviklet for å tåle tøffe forhold. De er også designet for å være svært funksjonelle, med smarte løsninger som gjør at du kan justere passformen og beskytte deg mot naturens krefter. I tillegg til funksjonalitet, produserer Lundhags både stilige og trendy produkter. For eksempel kan du velge flott anorakk i rent design, som gjør den egnet til bruk både på fjellet og i bybildet.

Lundhags shorts til friluft og andre aktiviteter

Merkets friluftsklær passer godt til alle slags aktiviteter og situasjoner. For eksempel har modellen Lundhags Makke Shorts blitt et av deres mest populære produkter. Disse allsidige shortsene er designet for å tåle tøffe forhold, samtidig som de kommer i et smart og moteriktig design. Makke Shorts er laget av stretch-materiale som gir god bevegelsesfrihet og ventilasjon, samtidig som den er slitesterk og motstandsdyktig mot all slags vær. De praktiske lommene gjør det også enkelt å oppbevare nødvendige ting mens man er på farten. Perfekt både til lengre eventyr, båtturer eller en aktiv sommerhverdag.

Oppdag Lundhags og andre merker hos Sportsmagasinet

Uansett om du er en skikkelig fjellgeit eller trenger praktisk funksjonelt tøy til hverdagsbruk, finner du et hav av gode alternativer i vår nettbutikk. Utforsk friluftsklær, tursko og treningstøy på nett til god priser, og finn dine favoritter! For eksempel kan du velge en stilig skalljakke til dame og herre som gjør utendørsaktivitetene til en behagelig opplevelse året rundt. Usikker på størrelsen? Se vår størrelsesguide! Når du bestiller hos oss får du også alltid rask levering og enkel bytte og retur. Velkommen til en hyggelig handel hos Sportsmagasinet!