Close Icon
Lukk

Lenz

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser alle 8 resultater

 

Lenz – ledende gjennom innovasjon

Selskapet startet opprinnelig som en liten tekstilbedrift i Schwarzach, Vorarlberg, for flere tiår siden. Nå består Lenz av et team innovative hoder, som har etablert seg på markedet ved hjelp av nytenkende teknologi og internt utviklede patenter. Deres motto «»Leading by Innovation»» understreker deres mål om å redefinere gjeldende standarder. Drivkraften bak utviklingen er merkets visjon om at Lenz-produkter aktivt skal støtte mennesker i å nå sine mål. Dette har resultert i en rekke unike teknologier, som blant annet Support Energy Point (S.E.P.®) og Merino SOFTTEC®. Samtidig er merket opptatt av at både materialer, utvikling og produksjon ikke skal være til skade for miljøet.

Hold varmen i skandinavisk klima med Lenz sokker og tilbehør

For oss som er bosatt i skandinavia, er vi godt kjent med viktigheten av teknisk tøy i det nordiske klimaet. De fleste som har vært utendørs et par ganger, vet at det er fort gjort å bli kald på både hender og føtter. Derfor kommer man langt med å for eksempel velge et par sokker i temperaturregulerende materialer. Lenz sikrer produkter av høy kvalitet ved å utvikle alle tekstiler i Europa, og sørge for konstant kvalitetskontroll. I tillegg tilpasses produktene ulike aktiviteter, slik at du kan oppnå riktig ergonomisk passform til både ski, turgåing og løping!

Handle Lenz og andre populære sportsmerker på nett!

Liker du å skrolle deg gjennom et uendelig utvalg av sportsklær og tilbehør på nett? Eller foretrekker du å finne treningsklær og løpesko i fysiske butikker? Hos Sportsmagasinet kan du handle akkurat slik det passer for deg! Kanskje kommer det an på hva slags plagg du er ute etter akkurat i dag. Uansett om du er på utkikk etter en teknisk jakke til skituren eller utstyr for å overnatte i skogen, finner du garantert noe hos oss. Dersom du ser etter en spesielt god deal, kan du gjerne sjekke ut vår outlet. Her finner du for eksempel både treningstøy og skiklær til dame og herre, til tilbudspriser. Velkommen til en hyggelig handel hos Sportsmagasinet!