Close Icon
Lukk

Led Lenser

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser alle 4 resultater

 

Slik gjenoppfant Ledlenser lommelykten

Ledlenser ble grunnlagt av to brødre i 1993, og så for første gang dagens lys (bokstavelig talt) i en garasje. Likevel skulle selskapet vokse seg mye større med tiden, og er nå ledende innen produksjon av lommelykter og hodelykter globalt. Med en ambisjon om å bli bedre hver dag, vokser merkets produktportofølje hvert eneste år og nye, innovative produkter kommer til. Utviklingen står med andre ord aldri stille, og Ledlenser tester konstant ut nye ideér og design.

Et bærekraftig alternativ med Ledlensers oppladbare lykter

Ledlenser ønsker også å fokusere på bærekraftige løsninger. Dette gjelder både under produksjonen, men også med tanke på produktenes bruk og livsløp. Derfor lanserer de flere oppladbare produkter, som kan brukes igjen og igjen. For å sikre at produktene er slitesterke og holdbare i lang tid, må hvert produkt gjennom en testfasilitet bestående av 24 ulike punkter. Testen omfatter blant annet ekstreme temperaturer, trykktest, salt og vann, slik at du som kunde får en fantastisk produktopplevelse! Med andre ord kan du være trygg på at Ledlenser hodelykter og lommelykter tåler å være med på turen, i flere omganger.

Handle Ledlenser hodelykt enkelt på nett hos Sportsmagasinet

For deg som liker å være i aktivitet utendørs hele året, er en hodelykt nyttig og praktisk. Se vårt utvalg av Ledlenser hodelykter og annet turutstyr som bidrar til vellykkede turer i alle sesonger! Hos Sportsmagasinet finner du også et bredt produktsortiment av annet sportsutstyr, som passer både til hjemmetrening og andre typer aktiviteter. På utkikk etter utstyr til tilbudspriser? Sjekk ut vår outlet-kategori, og utforsk utvalget! Her kan du for eksempel finne fleecjakke til dame og masse annet til sterkt reduserte priser. Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen i våre fysiske butikker, dersom du ønsker ekstra veiledning for å finne riktige klær og utstyr!