Close Icon
Lukk

La Sportiva

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser det ene resultatet

 

La Sportivas opprinnelseshistorie 

La Sportiva ble grunnlagt i 1928 av Narciso Delladio i en liten landsby i hjertet av Dolomittene, som startet med å lage sko på bestilling. Helt fra begynnelsen lå hovedfokuset på kvalitet og innovasjon, og selskapet ble raskt anerkjent for sine funksjonelle, stilige og komfortable sko. I dag fortsetter La Sportiva å være en ledende aktør i bransjen, og har utvidet sitt produktutvalg for å imøtekomme behovene til alle som er glade i å tilbringe tid i naturen.

Nyt turen med La Sportiva fjellsko og terrengløpesko

La Sportiva er blitt godt kjent for sine fjellsko, tursko og terrengløpesko. Skoene er designet for å gi løpere og turgåere støtte og beskyttelse, selv i utfordrende og variert terreng. De har smarte tekniske egenskaper som vanntetthet, god pusteevne og eksepsjonelt grep. Samtidig er skoene designet for å gi deg full bevegelsesfrihet mens du forflytter deg i fjellet. Med en sterk tilstedeværelse i frilufts- og løpeverden, har La Sportiva blitt et navn som erfarne løpere og friluftsentusiaster sverger til når man skal takle utfordrende fjellterreng.

La Sportiva sko til dame og herre 

Praktisk og brukervennlig utstyr er viktig for deg som liker å tilbringe tid utendørs, enten det er på krevende fjellturer eller korte turer hvor hygge er det viktigste. Med slitesterke og funksjonelle sko fra La Sportiva kan du være klar for ethvert eventyr. Samtidig kommer skoene i en rekke ulike design, slik at du kan gjøre turantrekket komplett. Hva med et stilig par i friske farger, som matcher eller komplimenter din turjakke eller turbukse? Eller ønsker du et ensfarget skopar i klassisk sort? Se vårt utvalg av La Sportiva sko til dame og herre, og finn din match! 

Handle La Sportiva og andre friluftsmerker på nett!

Hos Sportsmagasinet kan du enkelt klikke hjem dine nye La Sportiva sko, og få dem raskt levert. Vi har også et bredt utvalg av andre fjellsko og løpesko, til ulike bruksområder. Velg blant en rekke populære merker, og oppdag dine favoritter blant forskjellige modeller, farger og fasonger. Du finner også alt annet du måtte trenge for en vellykket turopplevelse. For eksempel kan du bla gjennom utvalget av skalljakker, skallbukser, superundertøy og annet turutstyr. På utkikk etter en ekstra god deal i dag? Ta gjerne en titt i vår outlet og oppdag massevis av flotte produkter på tilbud! Du er er også alltid hjertelig velkommen i en våre fysiske butikker, dersom dette er din foretrukne måte å handle på. Her tilbyr vi ekstra hjelp og veiledning fra våre dyktige butikkansatte!