Close Icon
Lukk

Kjus

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 21 resultater

 

Kjus tilbyr innovative sportsklær inspirert av erfaring

Allerede på midten av 90-tallet ble Lasse Kjus inspirert til å utvikle teknisk skibekledning, under produktutviklingsmøter med det norske landslagets sponsorer. Det var under disse møtene han fikk ideen om å lage sportsklær med en forbedret funksjonalitet. Tanken var at klærne skulle passe også for alpinister som opplever all slags vær i løpet av en dag i fjellet. Med 16 medaljer fra OL og verdensmesterskap, er det ingen tvil om at idrettslegenden sitter på verdifull erfaring om viktigheten av teknisk bekledning og velfungerende utstyr.

Fra ideen om Kjus til verdenskjent klesmerke

Da Lasse og teamet grunnla Kjus, besto oppstartsfasen av å designe de første prototypene samtidig som de reiste verden rundt. Merket ble først lansert i år 2000 med en liten skikolleksjon. Videre vokste de seg raskt store på det internasjonale markedet, og etablerte seg blant annet i USA, Sveits og Østerrike. Etter den store suksessen med tekniske skiklær begynte Kjus etter hvert å produsere golfklær og treningsklær. Med de samme prinsippene om innovasjon og funksjonalitet, ble også dette tatt godt imot av golfere og friluftselskere verden over.

Trendy og komfortabelt i dine Kjus klær

Når du velger å kle deg i plagg fra Kjus, har du muligheten til å føle deg vel. Til tross for at merket alltid sørger for praktiske og komfortable klær, går ikke dette på bekostning av designet. Velg mellom trendy og stilrene bukser, shorts og overdeler som passer like fint på golfbanen, som på skogstur og i bybildet.

Handle Kjus skiklær og golfklær på nett!

Hos Sportsmagasinet er vi også opptatt av å gi folk muligheten til å komme seg ut i naturen. Hos oss kan du bla gjennom et bredt utvalg sportsklær og friluftstøy fra Kjus og andre populære merker. Finn allsidige favorittplagg som passer til all slags aktivitet året rundt, og velg blant vårt store sortiment av jakker, ullundertøy, sko og mer! Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Ta kontakt eller ta turen innom en av våre fysiske butikker, så hjelper vi deg! Hos Sportsmagasinet tilbyr vi alltid rask levering, samt enkel retur og bytte.