Close Icon
Lukk

Kari Traa

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 90 resultater

 

Kle deg med ull fra Kari Traa

En klassiker fra Kari Traa er serien med ullundertøy til dame. Kanskje har du allerede falt for Kari Traas Rose-serie med inspirasjon fra et veggteppe på familiehytta hennes i Voss? Siden Rose-kolleksjonen, har Kari Traa kommet med flere fargerike ullsett med spennende og unike design. Hold deg varm og trendy på kalde dager i skibakken med ullundertøy fra Kari Traa. Kombiner forskjellige plagg med hverandre! Ikke vær redd for å mikse og matche forskjellige farger. Med Kari Traa ullsokker, bukse, lue og en god jakke er du klar for livets eventyr.

Hvordan vaske Kari Traa ullundertøy?

Har du opplevd at din ullgenser eller dine favoritt-tights av merinoull kommer ut av vaskemaskinen noen størrelser mindre? For å unngå dette med ditt nye ullplagg, har vi samlet noen tips til hvordan du skal gå fram.

Enten du har valgt et par ullsokker eller et vakkert ullsett, anbefaler vi at du leser vaskeanvisningen først. Ull er i utgangspunktet et selvrensende materiale. Dette betyr at du ikke behøver å slenge ullundertøyet i vaskemaskinen hver gang du har brukt det. Ofte holder det med å lufte ullplagget. Du kan også ta rennende lunkent vann på flekken dersom du kun har sølt noe på et sted. Da behøver du ikke å vaske like ofte i maskinen. På denne måten sparer du både plagget for slitasje og miljøet. Skulle du ville vaske ditt nye Kari Traa ullundertøy, bruk ullprogrammet på maskinen. Alltid med et vaskemiddel spesielt tilpasset for ull. En vaskepose er også lurt å bruke til dine delikate undertøy i merinoull og ull. Da unngår du at glidelåser eller knapper fra andre klær lager rifter og hull.

Kari Traa – Sportsklær til dame

Kari Traa er et sportsmerke som er laget spesielt til kvinner. Startet av skistjernen Kari Traa fra Voss i Norge, var hun lei av å gå i mørke, maskuline skiklær. Når hun ikke sto på ski, brukte hun fritiden sin på å lage egne design og strikke luer. Disse ble svært populære blant venner. Dette ble starten på Kari Traa i 2002. Kari Traa har vokst fra hjemmestrikkede luer og pannebånd til å tilby et stort utvalg av alle mulige klær til deg. Her finner du ullundertøy, utebukser og jakker til koselige helgeturer med snø og hvite bakker. Foretrekker du trening på treningssenter, kan vi også tilby herlige bagger som også kan brukes som en slitesterk reisebag. Plukk ut dine favoritter til gruppetimen og kle deg i flotte treningsklær! Velg Kari Traa tights eller joggebukser, T-skjorte og en flott sports-BH.

Oppdag treningsklær og tilbehør fra Kari Traa på salg hos Sportsmagasinet

Er du ute etter treningsklær til en bra pris, har du kommet til rett nettbutikk. Her hos Sportsmagasinet kommer det kontinuerlig varer på salg. Slik kan du pakke luer og pannebånd til dame, fleecejakker og superundertøy for skituren til nedsatt pris. Ikke glem å utforske vår outlet-kategori med en rekke andre produkter og populære merker. Unn deg selv eller noen du er glad i kvalitetstøy til en god pris i dag.