Close Icon
Lukk

Kari Traa

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 140 resultater

 

Kari Traa Rose ullundertøy 

En klassiker fra Kari Traa er Rose serien med ullundertøy til dame. Serien består av fargerike ullsett med spennende og unike design som både er trendy og holder deg varm på kalde dager, noe som har gjort ullsettene til en favoritt blant norske damer når det kommer til turklær og treningsklær. 

Ullsettene er fine å bruke for seg selv om du for eksempel bare vil slappe av på hytta etter en lang dag, eller de kan brukes i kombinasjon med annet Kari Traa tøy for å kle seg til tur. Med Kari Traa ullsokker, utebukse, pannebånd og en god jakke er du klar til eventyr. 

Sportsklær designet for kvinner 

Kari Traa er et sportsmerke som er laget spesielt for kvinner. Merket er laget av den norske skistjernen Kari Traa som var lei av maskuline skiklær med kjedelige design. Hun brukte fritiden sin på å lage egne design og strikke luer som ble svært populære blant venner. Dette ble starten på Kari Traa i 2002. 

De siste 20 årene har Kari Traa vokst fra hjemmestrikkede luer og pannebånd til et stort utvalg av alle mulige klær for aktive kvinner. Her finner du ullundertøy, tights, utebukser, jakker, bagger og mer. 

Finn Kari Traa fysisk i butikk 

Ser du etter Kari Traa fysisk i butikk i Oslo? Hos Sportsmagasinet har vi stort utvalg av Kari Traa og mange andre gode merker, både på nett og i butikk i Oslo sentrum. Vi holder åpent mandag til lørdag fra 10:00 til 18:00 i Storgata 20 / Stenersgata 4. Her finner du veibeskrivelse, informasjon om parkering mm. 

Velkommen til oss!