Close Icon
Lukk

Icebug

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 26 resultater

 

Slik kom Icebug til

Icebug er et svensk selvstendig og privateid firma, som ble etablert av mor og sønn i 2001. Hele forretningsmodellen er bygget på å levere piggsko med en gjennomført teknologi, eller «wow-faktoren» som de selv kaller det. De ønsket å lage sko som gir et fantastisk grep ved hjelp av dynamiske stålpigger, og som gjør det lettere for folk å komme seg ut i naturen. Denne kjærligheten til naturen preger også deres visjon om bærekraft og miljøvennlige produkter. Icebugs mål er å kunne være med på å redusere karbonutslipp på sikt, ved å bevise for konkurrenter og interessenter at det lønner seg med klimasmarte produkter. I 2019 ble Icebug verdens første klimapositive produsent av utesko, og de har siden tatt på seg ledertrøya for at resten av bransjen skal følge etter.

Icebugs unike teknologi for nordisk terreng

Innovasjon og kreativitet er to av drivkreftene bak utviklingen av Icebugs gjennomførte teknologiske produkter. På is og hålke gjør BUGrip-stålpiggene det enkelt å komme seg fram. For eksempel kan man velge løpesko med pigger, som er perfekte for å løpe på isete veier eller annet ulendt terreng. De fleste som har prøvd å gå på vått fjell vet at dette kan være både glatt og skummelt. Godt grep er minst like viktig i de milde månedene! Derfor har Icebug utviklet sko med RB9X®-gummi på yttersålen, som gir en kraftfull anti-skli effekt i glatt og krevende terreng. Gjør deg klar for turer året rundt, uansett hva slags aktivitetsnivå og underlag som er gjeldende for deg!

Se vårt utvalg av piggsko og tursko på nett!

Riktig fottøy er viktig for å få en vellykket opplevelse, både i bybildet og i utfordrende natur. Hos Sportsmagasinet kan du velge blant et bredt sortiment av piggsko og tursko i ulike passformer og modeller. Du finner også en rekke alternativer for løpesko til herre og løpesko til dame! For deg som ser etter et ekstra godt tilbud, kan du utforske vår outlet-kategori med sterkt reduserte priser på en rekke merkevarer og produkter. Ønsker du veiledning for å finne riktig modell, størrelse og type sko?Ta turen innom en av våre fysiske butikker, så hjelper vi deg gjerne!