Close Icon
Lukk

House of Hygge

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 20 resultater

 

Historien om House of Hygge

Historien om House of Hygge startet med luer, heklet av grunnleggerens mor. Disse ble gitt bort til venner og kunder i bytte mot vinflasker, og etter hvert som forretningsmodellen blomstret ble vinflaskene byttet ut med standard betaling. Likevel blir House of Hygges luer fortsatt håndheklet, og går under navnet Made by Mamma. Denne opprinnelseshistorien står i stil med deres folkelige tilnærming og bidrar virkelig til å understreke merkets autentisitet. Den dag i dag er hovedkontoret lokalisert i hjertet av Hemsedal, eller Hyggedal som de selv kaller det. House of Hygge er opptatt av å generere verdi tilbake til lokalsamfunnet og ikke minst ha det gøy mens de holder på!

House of Hygge sokker

Noen av House of Hygges mest populære produkter, er deres superdeilige sokker i merinoullmiks. Dette gjør sokkene behagelige og varmende, ypperlig både for utendørsaktiviteter eller innendørs hygge! I tillegg skiller mange av modellene seg virkelig ut med morsomme budskap på undersiden av føttene. Ligger du med beina høyt i andres selskap, blir det garantert et smil om munnen på den som klarer å lese beskjeden!

Hyggewool

I tillegg til å lage god stemning, er House of Hygge kjent for sin behagelige merinoull, Hyggewool. Ikke bare gjør ullen en super jobb med å regulere kroppstemperaturen, den er også myk og kløfri selv mot sensitiv hud. Merinoull har også en fuktabsorberende funksjon, og hjelper til med å motvirke vond lukt. Ullundertøy er derfor et ypperlig baselayer som passer året rundt, til aktivitet og avslapning. Siden materialet er pustende og selvrensende trenger du heller ikke vaske plaggene etter hver eneste bruk. Ergo: positivt både for lommeboka og miljøet!

Handle House of Hygge på nett til hyggelige priser!

Hos Sportsmagasinet finner du et utvalg av noen av House of Hygges mest populære produkter. Gjør hele familien klar for hygge i deilige ullprodukter! Ønsker du ekstra gode priser når du handler klær og sportsutstyr på nett? Sjekk ut vår outlet og gjør en supergod deal i dag! Her finnes noe for alle slags aktiviteter til fantastiske priser. Dersom du ønsker muligheten for personlig veiledning til å finne riktige produkter og størrelser, tar vi deg gjerne imot i en av våre fysiske butikker. Velkommen!