Close Icon
Lukk

Hestra

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 20 resultater

 

Hestra votter og hansker

Leter du etter de beste skihanskene på markedet? Da behøver du ikke å lete lenger! Her hos Sportsmagasinet har vi et stort utvalg av både votter og hansker fra Hestra. Med topp kvalitet kan du være sikker på holde hendene varme på skitur og når du skraper is fra bilruta. Med ulike behov og aktiviteter, kreves ulikt tilbehør til hendene. Hestra skihansker med fingre er perfekt når du trenger å åpne og lukke skibindinger. Hansker med individuelle fingre gjør det ekstra smidig for et bra grep. Hestra samarbeider med noen av verdens beste skiløpere og eventyrere og mange av modellene er også håndlaget.

Hestra skinnhansker og votter til dame, herre og barn

Hestra tilbyr hansker og votter for dame, herre og barn. Her finner du det nyeste fra deres kolleksjoner med forskjellige funksjoner som passer ulike behov og aktiviteter. Enten du leter etter skinnhansker eller fjellvotter er du garantert å finne noe som passer deg og din livsstil.

Utforsk vanntette hansker og hansker med fôr som holder deg varm og tørr uansett vær. I tillegg har Hestra en rekke gode hansker i skinn og lær. Ulike kvaliteter sørger for at du finner noe som passer til alle aktiviteter og årstider. Velg både tynne og tykke skinnhansker i vår nettbutikk. Skinn blir bare vakrere jo mer du bruker det, og her kan du velge hansker fra blant annet elg, ku, geit og hjort.

Er du ekstra frysen, kan vi anbefale et par tynne ullhansker. Perfekt som innerhansker for de ekstra kalde dagene. Hestra votter til dame, herre og barn gjør også seg utrolig bra som gaver til noen du er glad i.

Funksjonelle votter fra Hestra

Hestra har hansker og votter for alle. Her finner du unisex votter og hansker, men også hansker spesielt laget for dame og herre. De har også sin egen junior kolleksjon med hansker og votter for barn. Det er ikke rart vottene til barn har blitt så populære, da de kommer med en rekke funksjonelle detaljer. Med snølås kommer ikke snø inn og herlig ullfôr sørger for varme hender hele dagen. Husk også å holde varmen på hodet! Her hos Sportsmagasinet finner du også mange luer og pannebånd på nett.

Gode råd for å ta vare på dine nye Hestra produkter

Hestra votter og hansker er lagt for å vare. De er ment for å brukes år etter år, og med det kan slitasje forekomme. Istedenfor å kjøpe et par nye votter, kan du alltids kun erstatte linningen dersom ullfôret trenger en oppgradering. Et annet råd er dersom du må vaske vottene eller hanskene, er å alltid følge instruksjonene på merkelappen. Ull fra Hestra burde alltid vaskes for hånd. Velg ut dine favoritter til hele familien og gled deg til vottesesongen! Er du ute etter et ekstra godt tilbud? Ta en kikk på i vår outlet