Close Icon
Lukk

Hestra

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 22 resultater

 

Er Hestra et bra merke? 

Hestras hansker har tidligere blitt omtalt som de beste skihanskene på markedet og du kan trygt handle Hestra og være sikker på at du får hansker og votter av topp kvalitet. 

Hestra tilbyr hansker og votter for dame, herre og barn. Her finner du en rekke hansker og votter med ulike funksjoner som passer ulike behov og aktiviteter. Enten du leter etter skihansker eller fjellvotter er du garantert å finne noe som passer deg hos Hestra. 

I utvalget finner du vanntette hansker og hansker med for som holder deg varm og tørr uansett vær. I tillegg har Hestra en rekke gode hansker i skinn og lær. I tillegg finner du både tynne og tykke votter som passer til ulike aktiviteter og årstider. Hva med et par tynne ullhansker som du kan bruke som innerhansker for de ekstra kalde dagene? 

Om Hestra 

Hestra er et svensk merke som ble startet i 1936. Det hele startet som et familieselskap som designet votter og hansker i den svenske byen Hestra. Selskapet hadde full kontroll over hele produksjonen og hadde god kjennskap til materialene som ble brukt til å lage produktene med tekstiler som ull og lær. Flere Hestra produkter er håndlaget av eksperter på markedet, dette sikrer topp kvalitet på Hestras hansker og votter. 

Hestra votter og hansker får dame, herre og barn 

Hestra har hansker og votter for alle, her finner du både unisex votter og hansker, men også hansker spesielt laget for dame og herre. De har også sin egen junior kolleksjon med hansker og votter for barn.  

Hestra i butikk Oslo 

Ser du etter en butikk i Oslo hvor du kan finne Hestra? Hos Sportsmagasinet har vi Hestra og mange andre gode merker, både på nett og i butikk i Oslo sentrum. Vi holder åpent mandag til lørdag fra 10:00 til 18:00 i Storgata 20 / Stenersgata 4. Her finner du veibeskrivelse, informasjon om parkering mm. 

Velkommen til oss!