Close Icon
Lukk

Helly Hansen

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 34 resultater

 

Helly Hansen klær uansett vær

Det norske merket Helly Hansen tilbyr gode kvalitetsklær med flotte design. Hold deg tørr og varm med vanntette regnjakker og ullundertøy. Både på havet eller om du sykler i motvind på land. Sportsmerket samarbeider med profesjonelle utøvere som bor i tøffe klima og omgivelser. Dette for å sikre best kvalitet på sine klær og sitt utstyr. De utvikler kontinuerlig nye teknologier, og spesielt kjent er Helly Tech® – et materiale som er både vanntett og pustende. Dette materialet brukes i Helly Hansens jakker, bukser og annet yttertøy for kalde temperaturer.

Leter du etter sommerklær eller jakker til mildere temperaturer? Du finner også et stort utvalg T-skjorter og shorts her i vår nettbutikk. Utforsk lette gensere som kan brukes som de er eller som behagelige mellomlagsjakker under en skijakke.

Gode priser på Helly Hansen til dame, herre og barn

Skal du på fjelltur i ferien? Sportsmagasinet har alt du trenger. Soveposer, sekker, sko og klær til å friske opp enhver turgarderobe. Sjekk ut vinterdresser, dunjakker, boblevester og annet yttertøy til hele familien fra Helly Hansen. Med plagg produsert til å tåle krevende klima, kan du være sikker på å holde deg komfortabel på turer uansett lengde. Bla gjennom slitesterke klær i softshell og andre materialer som puster og er hurtigtørkende. Her finner du ikke bare nedsatte priser og forskjellige salgstilbud! Vi har en hel outlet-kategori på nettsiden med en rekke populære merker.

Historien om Helly Hansen

Helly Hansen ble startet i 1877 av den norske sjømannen Helly Juell Hansen og konen Maren Margrethe. Målet var å finne en bedre måte å beskytte seilerne for det nordiske været, og skape vanntette klær til seilere. Allerede det første året begynte Helly Hansen å eksportere sine klær til utlandet. Det ble en stor, varig suksess.

I dag er Helly Hansen anerkjent over hele verden. Merket fortsetter å videreutvikle og produsere workwear, sokker, fleece og mye mer til ulike sporter og aktiviteter. Finn et stort utvalg fra de forskjellige kolleksjonene til Helly Hansen på nett og i fysisk butikk. Velg dine favoritter i dag og nyt dine utendørseventyr enten på land eller vann.