Close Icon
Lukk

Haglöfs

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 94 resultater

 

Om Haglöfs 

Haglöfs ble startet opp av Wiktor Haglöf i Sverige i 1914. I dag er de den største produsenten av yttertøy blant de nordiske landene og klærne deres selges i 15 land verden rundt. De har blitt en stor favoritt for mange – spesielt i norden, trolig på grunn av kvaliteten på klærne som er spesielt designet for å tåle det tøffe nordiske klimaet. 

Ifølge Haglöfs ideologi er det lettere å bære et allsidig klesplagg ovenfor flere spesialiserte produkter. Derfor produserer Haglöfs allsidige klær som har mer enn bare en funksjon og kan holde deg både varm og tørr når du er ute på tur. 

Haglöfs jakker og fleece 

Haglöfs er spesielt kjent for sine jakker som er like god til tur på fjellet som hverdags jakke året rundt. Deres Eco Proof jakke ble valgt ut som Highsnobiety’s pick for sin innovative bærekraft. Dette reflekterer hvordan Haglöfs klarer å produsere topp kvalitet med gode funksjoner i sine klær, samtidig som de fokuserer på bærekraft med målet om å la generasjonene som kommer også få oppleve den vakre naturen. 

I tillegg til gode jakker har Haglöfs et stort utvalg med gensere, bukser, regntøy, sko og mer. 

Haglöfs i Oslo 

Ser du etter en butikk i Oslo hvor du kan finne Haglöfs? Hos Sportsmagasinet har vi Haglöfs og mange andre gode merker, både på nett og i butikk i Oslo sentrum. Vi holder åpent mandag til lørdag fra 10:00 til 18:00 i Storgata 20 / Stenersgata 4. Her finner du veibeskrivelse, informasjon om parkering mm. 

Velkommen til oss!