Close Icon
Lukk

Haglöfs

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 45 resultater

 

Haglöfs turklær til dame og herre på nett

Haglöfs har blitt en stor favoritt for mange. Spesielt på Nordens turentusiaster består antrekket av både Haglöfs jakker, bukser, tursekker og mer. Velg klær som er spesielt designet for å tåle det tøffe nordiske klimaet! Dette er bare en av mange grunner til å velge Haglöfs. Ifølge deres ideologi er det lettere å bære et allsidig klesplagg istedenfor flere spesialiserte produkter. Derfor lager Haglöfs allsidige klær som har mer enn bare én funksjon. Hold deg både varm og tørr når du er ute på tur. I tillegg er det mye mer behagelig å gå på tur om du ikke bærer med deg mer enn nødvendig. Oppdag våre forskjellige kategorier og utforsk Haglöfs turbukser, sko og jakker til dame og herre.

Omfavn naturen med Haglöfs jakker og fleece til dame og herre

Jakker er et plagg som stort sett brukes året rundt. Enten det er en dunjakke på vinteren, eller en regnjakke i ruskete høstvær. Haglöfs er spesielt kjent for sine jakker som er like flotte til tur på fjellet som hverdagsjakke året rundt. Haglöfs produserer topp kvalitet med solide funksjoner i sine klær slik at du kan oppleve den nydelige naturen uansett form. Skal du på fjelltur med noen venner? Velg en Haglöfs isolasjonsjakke med elastiske mansjetter. Med en tettsittende passform hindrer det både kald vind og snø å komme under lagene dine.

Elsker du å tilbringe tid i skibakken? Da finnes du overdeler med praktisk lomme til heiskort! Velg en slitesterk jakke med Gore-Tex. Med dette pustende materialer og god bevegelsesfrihet finner du modeller med eller uten hette. Mange av overdelene har også justerbar hette. Perfekt om du vil ha ekstra beskyttelse. Trenger du et ekstra varmende mellomlag tilbyr også Haglöfs en rekke produkter med fleece. Omfavn naturen i sol, vind, regn og kulde. Med værbestandige jakker fra Haglöfs er det ingenting som stopper dine utendørseventyr.

Sett en ny standard til turgarderoben med Haglöfs sko og tilbehør på nett

I tillegg til gode jakker og turbukser har Haglöfs et stort utvalg med gensere, turshorts, regntøy, sko og mye mer! Et av de første produktene Haglöfs produserte i 1914, var ryggsekken. Siden da har de designet ryggsekker med stol, ramme og regntrekk. Rett og slett alt du behøver for en komfortabel tur. I våre kategorier finner du også lette, men robuste sko til alle friluftseventyr. Bli inspirert og utforsk naturen i dag!