Close Icon
Lukk

fusalp

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser alle 2 resultater

 

Utforsk Fusalp skiklær på nett

Helt siden starten har Fusalp laget skiklær for forholdene i de Franske Alpene. Med fokus på både funksjon og komfort, samt stil og design, lager de flotte klær til både dame og herre. Sett sammen en flared Fusalp skibukse med en stilren skijakke og du kan være sikker på å synes i bakkene. Med børstet fleece innvendig for optimal varme og komfort, passer skibuksene brukes like fint på familiehytta som på afterski. Finn en god slalomjakke og slalombukse til utendørseventyrene, eller se Fusalps utvalg av skidresser for en sammensatt stil.

Fusalp gir deg elegante vinterklær til sport og fritid

En ting som kjennetegner Fusalps sportsklær er plaggenes elegante og kroppsnære design. Klærne tar inspirasjon fra snøbakkene i Alpene og sitter tett på kroppen mens de fremhever formene dine. Når vinteren kommer snikende, har Fusalp det du trenger av vinterklær til både sport og fritid. Hold deg varm og moteriktig gjennom hele vinteren med stilige og elegante ytterplagg med ulike funksjoner. Velg en tykk og vindtett Fusalp jakke med praktiske lommer til skipass. Eller hva med en boblejakke med deilig, myk hette? Nyt vintereventyrene utendørs til det fulle uten å måtte tenke på at du vil gå inn. I tillegg til klær som jakker, finner du også hettegensere, vester og topper.

Sett sammen en sporty look med Fusalp tilbehør

I tillegg til yttertøy som regnjakker og skibukser, har tilbehør mye å si for antrekket ditt. Fusalp tilbyr en rekke sporty accessories som strikkede luer i merinoull og kashmir. Utforsk capser i klare farger, pannebånd og varme sokker. For en ekstra sporty look, kan du oppdage Fusalp sneakers i et moderne design. Perfekt for en joggetur eller som prikken over i-en på et komfortabelt antrekk.

Leter du etter Fusalp i Oslo?

Enten du liker å handle på nett eller i fysisk butikk, har vi hos Sportsmagasinet tilrettelagt for deg. Handle Fusalp i en av våre butikker i Oslo, eller bestill fra vår nettbutikk med rask frakt fra hvor som helst i landet. Vil du handle sportsklær på salg? Meld deg inn i vår kundeklubb for eksklusive kampanjer og rabatter eller ta en titt i vår outlet. Filtrer etter de laveste prisene og beste tilbudene og finn dine favoritter i dag!»