Close Icon
Lukk

Endurance

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 62 resultater

 

Teknisk sportstøy fra Endurance

Endurance er et dansk merke som skaper treningsklær med skandinavisk kvalitet. Opprettet i 2012, er Endurance en del av Sports Group Denmark som er eksperter på sportsklær. Oppdag den nyeste teknologien for aktiviteter som løping, sykling, fitness! Kolleksjonene til Endurance består av alt fra sko til kompresjonsklær til både dame, herre og barn. Klærne er designet med fokus på trender når det kommer til både farger og mønster. Dessuten er klærne laget med tanke på funksjonalitet for flere aktiviteter. Klærne er laget av hurtigtørkende materialer og har en sømløs stil, slik at du kan gi alt under hele treningsøkta.

Endurance – komfortable og sporty klær

Endurance tilbyr ikke bare treningsklær til bruk på treningssenteret innendørs. Eksempelvis har Endurance løpejakker som er både vind- og vanntette. I tillegg har mange av modellene refleks som skaper trygghet når du løper i mørket. Slik setter Endurance fokus på detaljer for å skape treningstøy i topp kvalitet. Med stilrene og funksjonelle design er det ingenting som stopper deg i å bruke behagelige Endurance boxere, sokker og sports BH-er til hverdags.

Endurance tights til dame og herre

Enten du liker crossfit, jogging eller pilates, er tights et nøkkelplagg i sportsgarderoben. I vår nettbutikk kan du utforske forskjellige treningstights til både dame og herre. De finnes i mange modeller og ulike lengder slik at du finner din perfekte passform. Ta en ekstra knebøy med Endurance tights, så komfortable at de passer like bra til trening som på sofaen.

Yogamatter, vannflasker og utstyr til trening

I tillegg til treningsklær, finner du også sportsutstyr som du trenger til treningsøkta hos Endurance. Hjemmetrening har blitt en del av hverdagen til mange. For å gjøre det mer motiverende, kan du sjekke ut Endurance yogamatter, drikkeflasker og treningsbånd for en ekstra effektiv treningsøkt. Endurance sitt treningsutstyr har fokus på funksjonalitet, levetid og design, slik at du kan bruke produktene hver økt. Utforsk vårt store univers av sportsklær og utstyr hos Sportsmagasinet til flotte priser i dag.

Oppdater treningsgarderoben til outlet-priser

Om du elsker salg, tilbud og gode priser har du kommet til rett sted. Her hos Sportsmagasinet har vi ofte nedsatte priser på våre sportsklær og utstyr. Ta for eksempel en titt på vår egne outlet! Vi har også en unik kundeklubb der vi hjelper deg å spare enda mer. Slik kan du oppdage Endurance treningsklær med høye rabatter. Når du har funnet dine favoritter sørger vi for at du får dem tilsendt med rask frakt.