Close Icon
Lukk

Didriksons

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 89 resultater

 

Om Didriksons 

Didriksons ble startet opp i 1913 av Julius og Hanna Didriksons som begynte med å produsere arbeidsklær til fiskere i Grundsund. Filosofien til Didriksons er som følger: vi utfordrer ikke naturkreftene, men tilpasser oss dem.

Med dette lager de ytterklær som holder deg varm og tørr i all slags vær. Målet er å gi både liten og stor mulighet til å komme seg ut og gjøre det de elsker uten at vær eller klær hindrer dem i å gjøre det. Så enten du kjøper en Didriksons jakke, vinterdress, parkas eller regntøy, er du garantert topp kvalitet som vil holde deg varm og komfortabel. 

Didriksons jakker til vinter, tur, regndager og mer

Didriksons har et stort utvalg av jakker med gode funksjoner. Her finner du jakker som er både funksjonelle og fine. Du kan velge mellom en rekke forskjellige jakker med ulike funksjoner, i tillegg har Didriksons et stort utvalg av jakker i flotte farger. 

Ser du etter en vinterjakke eller regnjakke? Her har du flere modeller å velge i. Uansett hvilken jakke du velger er du sikret kvalitet og gode funksjoner som vann- og vindtett jakker, refleks, justerbare hetter, smarte lommer og mer. 

Didriksons i Oslo 

Ser du etter en butikk i Oslo hvor du kan finne Didriksons? Hos Sportsmagasinet har vi Didriksons og mange andre gode merker, både på nett og i butikk i Oslo sentrum. Vi holder åpent mandag til lørdag fra 10:00 til 18:00 i Storgata 20 / Stenersgata 4. Her finner du veibeskrivelse, informasjon om parkering mm. 

Velkommen til oss!