Close Icon
Lukk

Didriksons

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 48 resultater

 

Didriksons yttertøy til dame, herre og barn

Didriksons ble startet opp i 1913 av Julius og Hanna Didrikson. De begynte med å skape arbeidsklær til fiskere i Grundsund. Filosofien til Didriksons er som følger: vi utfordrer ikke naturkreftene, men tilpasser oss dem. Med dette har de utviklet seg til å produsere ytterklær som vinterdresser, skalljakker, frakker og boblebukser. Gi både liten og stor mulighet til å komme seg ut og gjøre det de elsker! Ikke la vind, snø eller kulde hindre barna i å lage snøengler eller hoppe i sølepytter. Enten du kjøper en Didriksons jakke, vinterbukse eller regntøy, er du garantert kvalitet som vil holde deg varm og bekvem.

Didriksons jakker og regntøy til vind, kulde og snø

Didriksons har et stort utvalg av jakker til barn og voksne med solide funksjoner. Her finner du anorakker, regnjakker og fleecejakker som både er funksjonelle og fine. Du kan velge mellom en rekke ulike funksjoner som jakker med stødige hetter, refleksteip, store lommer og toveis glidelås. Dessuten har Didriksons et stort utvalg av jakker i flotte nyanser. Velg din favorittfarge enten det er lilla, grønn eller sort. De flotte jakkene med stilrent design passer like perfekt til hverdags som på tur i skog og mark. Ser du etter en vinterjakke eller regnjakke? Uansett hva du ender opp med er du sikret kvalitet og gode funksjoner. Utforsk også Didriksons regntøy til barn under våre kategorier. Med søte tilbehør som regnvotter i sterke farger og praktiske sydvester, kan barnet leke uforstyrret av værforholdene.

Fullfør antrekket med Didriksons parkas til dame

Vil du se stilig ut uansett vær? Regn og snø er et velkjent tema i Norge og her hos Sportsmagasinet gjør vi det enkelt å tilpasse deg etter det. Hold deg tørr og varm ute i nedbør og vind uten å måtte gå på kompromiss med din personlige stil. Didriksons er et av alle de flotte merkene vi har her på vår nettside. Utforsk trendy parkaser til dame med snøring i midjen for perfekt passform. Foretrekker du å gå i kjoler og skjørt til hverdags, tilbyr Didriksons også turskjørt for aktive kvinner. Turskjørt, eller skorts, er designet med bevegelse i fokus og har en stretchy shorts innvendig. Sett sammen et moteriktig antrekk med Didriksons fra topp til tå. I tillegg til parkaser, kan du beskytte deg selv mot kulde med gode og varme fleecegensere. Velg mellom modeller med høy krage, lange mansjetter og lommer.»