Close Icon
Lukk

Devold

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 49 resultater

 

Om Devold 

Devold er eksperter på ull og produserer ulltøy laget av 100% naturlig ull som også er 100% nedbrytbar. Ulltøyet er designet i Norge og baserer seg på det tøffe norske klimaet for at klærne skal kunne holde deg varm når du er ute på tur, uansett vær. 

Devold startet i 1853 og ble grunnlagt på Sunnmøre av Ole Andreas Devold. Forretningen begynte med å lage ulltøy for polfarere, det gjør Devold til den eldste produsenten av ullgensere i Norge. Siden den gang har de fortsatt å utvikle seg og lage ulltøy til både nordmenn, samt ekspandert til utlandet hvor de har fått internasjonal anerkjennelse. 

I dag lager de alt fra ullundertøy, gensere og sokker, men også annet yttertøy og treningsklær. Her kan du kle deg godt fra topp til tå. 

Bærekraft 

Ulltøyet til Devold er designet i Norge og merket setter stort fokus på bærekraft i produksjon av sitt ulltøy slik at det kan bæres med god samvittighet. Devold har blant annet fokus på “slow fashion” og klær som er skapt for å vare. I tillegg bruker de naturlig materiale som er nedbrytbart. 

Devold jobber med topp kvalitet ull og har dermed også stort fokus på dyrevelferd. 

Devold i butikk

Lurer du på hvor du kan finne Devold i butikk? Sportsmagasinet selger klær fra Devold og mange andre gode merker, både på nett og fysisk i butikk i Oslo.  Vi holder åpent mandag til lørdag fra 10:00 til 18:00 i Storgata 20 / Stenersgata 4. Her finner du veibeskrivelse, informasjon om parkering mm. 

Velkommen til oss!