Close Icon
Lukk

Devold

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 86 resultater

 

Utforsk alt av ull fra Devold

Det norske vinterhalvåret kan bli kaldt! Men her hos Sportsmagasinet kan du gå vinteren i møte med varme plagg fra Devold i 100 % ull. Grunnlagt på Sunnmøre, begynte produksjonen først av ulltøy. Dette kunne både polfarere og fiskere takke etter lange dager med sur vind og iskald snø. I dag tilbyr Devold den samme kvaliteten, men med et enda større utvalg. Velg dine favoritter, enten det er en stilren Devold genser til herre eller dame med høy eller rund hals. Du finner dem her i vår nettbutikk til gode priser.

Omfavn vinteren med en varm genser fra Devold

Hva er vel bedre når man står opp på morgenen enn å ta på seg en varm genser? Her på nett kan du finne et stort utvalg gensere fra en rekke sportsmerker. De populære genserne fra Devold er dog en favoritt hos mange. Dette er fordi de passer til de røffeste værforhold. Alt fra en vindfull båttur, til en topptur på fjellet. Genserne er også perfekt til hverdags. Hva med en deilig strikkegenser foran peisen med en kopp varm drikke? Du finner overdeler til både herre og dame, men mange av produktene er også unisex. Velg ullgensere i ulike tykkelser og design. Du finner både crewnecks, gensere med half-zip eller rund hals.

Devold holder deg bekvem fra innerst til ytterst

Å kle seg på kalde dager, behøver ikke å være komplisert. Her hos Sportsmagasinet gjør vi det enkelt for deg å holde deg varm. Oppdag superundertøy, ullongs, luer og votter i god kvalitet fra Devold. Unngå frosne tær på joggeturen med deilige sokker med perfekt passform. Fryser du lett, finner du også ulltruser blant Devolds sortiment i mange forskjellige størrelser. Kle deg lag på lag, med en stilongs innerst som puster. Da holder du deg komfortabel og bekvem under alle dine utendørsaktiviteter.

Turklær på nett til dame, herre og barn

Sportsmagasinet tilbyr sport og turklær til hele familien uten at det sliter på lommeboken. Ta en titt i vår outlet-kategori, så kan du oppdage populære merker som Devold til nedsatt pris. Velg kvalitetsplagg i ull i vinter, så kan du bruke det sesong etter sesong! Husk at ull er selvrensende, og ofte behøver du kun å lufte plagget. Bestiller du i dag kan du være sikker på å motta pakken i løpet av få virkedager. Vi leverer alltid raskt, selvsagt med enkle returer dersom du ønsker en annen størrelse. Ta kontakt med oss eller kom innom vår fysiske butikk, så hjelper vi deg gjerne dersom du har noen spørsmål.