Close Icon
Lukk

Dæhlie

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 105 resultater

 

Utforsk Dæhlie jakker til skisesongen

Leter du etter en Dæhlie jakke eller skibukse til skisesongen, har du kommet til rett nettbutikk! Dæhlie lager sportsklær av høy kvalitet som bygger på to enkle prinsipper: enkelhet og funksjonalitet. Klærne er spesielt laget for langrenn og annen vintersport og skal holde deg varm og bekvem. Utforsk Dæhlie jakker med vind- og vannavvisende softshell.

Spesielt populær er Challenge jakken til dame, perfekt til kalde dager. Jakken finnes også i herremodell og kan brukes som både skijakke eller til hverdags. Med komfortable detaljer som innvendig fleecefôr og hakebeskytter finnes det ingen grunn til å holde seg inne. Blant Dæhlies jakker finner du også tekniske løpejakker til all slags vær. Ta deg en joggetur når du vil. Med praktiske refleksdetaljer holder du deg synlig, selv på mørke kvelder.

Dæhlie bukser til all vintersport

Ønsker du å se ekstra stilig ut, kan du sette sammen et sett bestående av en matchende jakke og bukse. Dæhlie tilbyr mange forskjellige typer underdeler til bruk både inne og ute. Isolerende langrennsbukser med elastisk justering, sørger for utmerket passform. Til mildere dager eller trening på treningssenter kan du velge tights med god fukttransport og flate sømmer som ikke gnager.

Dæhlie klær til dame og herre

Sportsmerket startet som Bjørn Dæhlie med sportsklær optimalisert for skiløpere. I nyere tid har navnet blitt forenklet til Dæhlie. Merkevaren fokuserer på innovasjon og utvikling og Dæhlie gått til å utvikle skiklær som passer alle uansett nivå. For å representere dette kan du se tre farger som går igjen i merkevaren; hvitt for snø, sort for høy intensitet og oransje for ønsket om å alltid yte bedre. Blant Dæhlies kolleksjoner finner du gensere, T-skjorter og hurtigtørkende longsleeves. Perfekt som innerlag under en jakke! Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge? Ta en titt på vår generelle størrelsesguide!

Dæhlie tilbehør til skibakken

Fryser du lett når snøen har falt? Vi har det perfekte tilbehøret til deg. Blant alle våre sportsvarer kan du finne Dæhlie ullsokker, luer og pannebånd. Hold deg varm med solid undertøy i ull eller superundertøy. En essensiell del av å kle seg godt til utendørsaktiviteter! Bestill i dag og få rask levering med enkel retur. Husk å melde deg inn i vår kundeklubb, så går du ikke glipp av kommende spesialtilbud, rabatter og kampanjer.