Close Icon
Lukk

Dæhlie

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 72 resultater

 

Vintersport med Dæhlie klær 

Dæhlie lager sportsklær av høy kvalitet som bygger på to enkle prinsipper: enkelhet og funksjonalitet. Klærne er spesielt laget for langrenn og annen vintersport og har høy kvalitet som holder deg varm og komfortabel. Her finner du alt du trenger av klær til vintersport, enten du ser etter lue, pannebånd og sokker eller ytterklær som jakke og skibukse. 

Skiklær av Bjørn Dæhlie 

Merket Dæhlie ble etablert i 1996 av langrennsløperen Bjørn Dæhlie og merket har fått stor suksess med sine langrennsjakker, skibukser, pannebånd og alt av klær du trenger til langrenn. Dæhlie har produsert sportsklær optimalisert for skiløpere – både profesjonelle og de som driver med ski eller annen aktivitet på fritiden. 

Den nyeste utgaven av Dæhlie kolleksjonen har fokus på å lage skiklær som passer alle og de bruker fine design og farger for å skape både stilig og komfortabelt skitøy. De jobber i dag med tre merkefarger: hvitt for snø, sort for høy intensitet og oransje for ønsket om å alltid yte bedre. Disse fargene representerer Dæhlie og deres verdier som fokuserer på innovasjon og perfeksjon i deres klær med et øye for detaljer og design.

Dæhlie i butikk Oslo 

Leter du etter Dæhlie klær fysisk i butikk i Oslo? Hos oss finner du Dæhlie og mange andre gode merker, både på nett og i butikk i Oslo sentrum. Vi holder åpent mandag til lørdag fra 10:00 til 18:00 i Storgata 20 / Stenersgata 4. Her finner du veibeskrivelse, informasjon om parkering mm. 

Velkommen til oss!