Close Icon
Lukk

Craft

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 43 resultater

 

Craft løpejakker og tights til trening og aktivitet 

Hvor deilig er det ikke å bevege kroppen når du løper, løfter vekter eller trener yoga. Crafts treningsklær er lagt for akkurat dette. Med slitesterke materialer og godt design, kan du fokusere på treningen til det fulle. Få fram din indre glød og svette! Sett på din favorittsang og kle deg i en Craft løpejakke produsert med effektiv fukttransport. I vår nettbutikk finner du også en mengde tights til dame og herre. Utforsk Craft tights til jogging utendørs! Om vinteren når det blir mørkt tidlig, er det viktig å synes i mørket. Velg derfor treningstights med refleksdetaljer og børset innside for ekstra komfort.

Oppdag Craft sportsklær til dame og herre

I tillegg til løpejakker og tights, lager Craft en rekke klær med tekniske materialer. Finn en bukse som er effektiv når det kommer til fukt og svette, samt elastisitet og kroppslig kontroll. Alt dette er avgjørende elementer når det kommer til trening og aktivitet. Craft produserer treningsklær med nøye gjennomtenkt design, funksjoner og materialer. Med sesongens nyheter har du det beste utgangspunktet for å lykkes med din treningsøkt. Sjekk ut de tøffe buksene til herre i vevd stretch. De myke buksene er like fine til knebøy som til en sporty hverdagsstil. Craft tilbyr også T-skjorter, sports BH-er og shorts til varmere klima.

Finn Craft sportswear i vår nettbutikk til gode priser

Uansett hva du liker å gjøre for å holde kroppen i gang, tilbyr Crafts sportsklær kvalitet, funksjonalitet og kreative design. I vår nettbutikk finner du også en rekke andre merker som hjelper deg å prestere best mulig. Velg ut skibukser, sykkeltrøyer, kompresjonstights og turshorts. Du finner alt her på ett sted til gode priser. Ikke glem tilbehør til sportsgarderoben! Under vår kategori med småvarer kan du finne både capser, drikkebelter og mye mer. 

Leter du etter en ekstra god deal, kan du ta en titt på under vår outlet. Len deg tilbake og finn våre beste tilbud og høyeste rabatter. Dersom noe ikke skulle passe tilbyr vi også enkle returer. Sjekk ut vår størrelsesguide på nettsiden dersom du er usikker på hvilken størrelse du skal velge. Bestill i dag og få pakken din levert med rask frakt hjem til deg. Du er også varmt velkommen innom en av våre fysiske butikker.Vi hjelper deg gjerne!