Close Icon
Lukk

Bula

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 58 resultater

 

Oppdag Bula bukser i mange forskjellige størrelser og design

Leter du etter den perfekte turbuksen til dine utendørseventyr? Da har du kommet til rett nettbutikk! Velg en Bula bukse med praktiske lommer, glidelås og trykknapper. Mange av modellene har også en hempe bak som gjør det lett å henge opp turtøyet til lufting etter bruk. Med utendørsaktiviteter kan skiftende vær komme som en overraskelse. Da er det ekstra gunstig at Bula sine buksemodeller kommer i vindtett og vannavstøtende materialer. Velg mellom størrelser fra S – XL. Husk at Sportsmagasinet alltid har rask levering og enkel retur dersom varen ikke skulle passe. 

Hold deg varm med luer, fleece, halser og annen vinterbekledning fra Bula

Her i det kalde nord, er vi kjent for at temperaturen kan synke ned til mange minusgrader. Bula gjør det enkelt for deg å holde varmen i kulden, samtidig som du du ser stilig ut. Omfavn snø og frisk vind og kle deg lag på lag med komfortabelt super- eller ullundertøy innerst. Vi har et stort utvalg ullundertøy til herre på nettsiden, så vel som ullundertøy til dame. Vi anbefaler varme ullsokker med ribbestrikk for en god passform rundt beina. Avslutt antrekket og hold deg synlig i skibakken med en fargesterk Bula lue i din favorittfarge. Vi har mange modeller å velge mellom enten du liker klassiske farger eller mer vågale varianter. Unngå kalde og klamme hender med et par vanntette votter. Bula kommer kontinuerlig med forskjellige design hvert år, slik at du alltid kan oppdage nye favoritter til garderoben. Enten du er ute etter en joggebukse, hansker eller en buff, kan vi forsikre deg om at du vil finne alt her på ett sted. Trenger du påfyll til undertøysskuffen? Ta en titt på våre ankelsokker og boxere til herre.

Utforsk turklær til enhver årstid på nett hos Sportsmagasinet

Har du allerede fått øye på de populære Bula buksene til turbruk på dine vandringer i skog og mark? Her hos Sportsmagasinet finner du dette og mye mer! Utforsk et stort utvalg Bula klær for hele året til både dame, herre og barn. Klikk deg gjennom turbekledning i vanntette materialer for blåbærturer i fuktig lyng og oppdag plagg i slitesterkt softshell og deilig fleece. Sus ned akebakkene med flotte pannebånd og hold føttene varme med myke sokker av merinoull. Trenger du gode friluftsshorts i sommer? Ta en titt på vårt store utvalg praktiske shorts. Med funksjonelle lommer og passformjustering, kan du omfavne turlivet til det fulle!