Close Icon
Lukk

Bergans

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 54 resultater

 

Hvor produseres Bergans?

Bergans ble startet opp i 1908 og har sine røtter i Norge. Merket har vært med på å sette sitt preg på turklær og turutstyr slik vi kjenner det i dag. Bergans startet med sykkelfabrikanten Ole F. Bergan, som blant annet introduserte og patenterte den klassiske Bergans-meisen på ryggsekken. Det sies at den smarte oppfinnelsen ble til etter han hadde blitt så stiv i kroppen etter en jakttur. Ole hadde båret så mye utstyr som gnagde mot ryggen. Videre har Bergans fortsatt å utvikle funksjonelt turutstyr og teknisk bekledning. Dette i samarbeid med deres team av profesjonelle polfarere og eventyrere. De er med på å kvalitetssikre deres produkter. Dette gjør at Bergans er skapt for utendørseventyr og produseres over hele verden.

Bergans jakker med dun, fleece og vindavvisende materialer

Leter du etter høstklær eller en lett turjakke til kjølige sommerkvelder? Bergans er kjent for sine forskjellige jakker perfekt uansett hvilken årstid du går inn i. De tilbyr blant annet flotte varmeisolerende vinterjakker, dunjakker og regnjakker til dame og herre.

De stilrene designene kan brukes enten du skal på skitur, sykler til jobb i vær og vind, eller en enkel hverdagsjakke. Med forskjellige funksjoner som vind- og vannavvisende materialer, finner du den perfekte jakken. Ikke la været stoppe deg dersom det skulle komme uventet nedbør! Velg en varm isolert jakke på trilletur i vinterlandskap eller en lett løpejakke som puster i aktiviteter med høyt tempo. Skal du på telttur i marka? Utforsk Bergans skalljakker til hverdagsbruk eller en av de populære Bergans dunjakkene til dame og herre. Mange av Bergans jakkene er designet med resirkulerte materialer som tørker raskt. Sammen med praktiske lommer, hetter og mulighet til justeringer sørger Bergans for perfekt passform til deg.

Bergans turbukser 

Bergans tilbyr også en rekke solide turbukser til herre, dame og barn. Her finner du både slitesterke softshell bukser, regnbukser og andre bukser til utendørsaktiviteter. Bergans har flere ulike serier med bukser med forskjellig funksjonalitet. Om du liker trening med høyt tempo er Bergans Fløyen buksene det perfekte valget for deg. Eller sjekk ut Bergans Nordmarka som passer til både små og store eventyr i hverdagen!

Handle Bergans of Norway hos Sportsmagasinet på nett

Her i vår nettbutikk finner du Bergans-produkter til gode priser. Ønsker du en ekstra god deal? Ta en titt under vår outlet-kategori med masse av kvalitetsvarer til hele familien. Prøv Bergans jakker, bukser, luer eller turshorts der hjemme med rask frakt og enkel retur. Foretrekker du veiledning med størrelser og lignende, er du mer enn velkommen til noen av våre fysiske butikker. Vi hjelper deg gjerne!