Close Icon
Lukk

ArcTeryx

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser alle 14 resultater

 

Arcteryx  jakker 

Arcteryx har et stort utvalg av jakker med ulike funksjoner. Her kan du finne jakker til dame og herre, enten du ser etter en ny turjakke, vinterjakke eller hverdagsjakke. 

Se for eksempel på Arcteryx Atom serien med jakker som fungerer som en lett jakke alene, eller et godt mellomlag til tur. Jakkene veier lite og er i tillegg vindtette, slik at du kan enkelt kan ta den med i sekken på tur om du skulle bli kald. 

Utebukser fra Arcteryx  

Arcteryx tilbyr også en rekke gode ute- og turbukser til damer og menn. Her finner du blant annet gore tex bukser og vann- og vindtette bukser som du lett kan pakke sammen og ta med deg på tur som som overtrekksbukse

Arcteryx og miljø 

I tillegg til å ha fokus på kvalitet på sine klær, fokuserer også Arcteryx på miljø og de lager klær som er ment til å vare. De følger prinsippene om sirkulærøkonomi og jobber med å optimere sin ressursbruk. I tillegg har merket forpliktet seg til en rekke punkter for å jobbe for miljø og klima. Dermed kan du handle Arcteryx klær med god samvittighet og vite at du har gjort en god investering som vil vare lenge, enten det er en jakke, eller turbukse du har handlet. 

Arcteryx  i Oslo 

Vil du heller besøke en butikk for å finne Arcteryx i Oslo? Da er du velkommen til Sportsmagasinet i Oslo sentrum. Vi har Arcteryx og en rekke andre gode merker, både på nett og fysisk i butikk i Oslo. Vi holder åpent mandag til lørdag fra 10:00 til 18:00 i Storgata 20 / Stenersgata 4. Her finner du veibeskrivelse, informasjon om parkering mm. 

Velkommen til oss!