Close Icon
Lukk

2XU

Close Icon
Velg kategori
Filtrer og sorter

Viser 1–18 av 28 resultater

 

2XU tights til dame og herre 

2XU er spesielt kjent for sine banebrytende kompresjonstights. Disse er designet med spesielle funksjoner som gjør dem perfekt for trening. Behagelige tights som støtter muskulaturen, i tillegg til praktiske løsninger har gjort 2XU tights svært populære. Oppdag 2XU tights med mobiltelefonlomme, elastisk midje som sitter godt og fukttransporterende materialer. Det finnes 2XU tights til både dame og herre i vår nettbutikk. I tillegg kan du finne ulike modeller, som blant annet high waist tights eller tights i ulike farger og lengder.

Hvorfor kompresjonstights?

Klær med kompresjon kan gi en rekke fordeler under trening. Fordelene med kompresjonstights innebærer blant annet følgende:

  • Redusere risikoen for skader
  • Forbedre ytelsen under treningsøkten
  • Fremskynde restitusjonen

2XU har et stort kompresjonssortiment, men forskjellige nivåer

MILD: For trening på treningssenter. Perfekt også til bruk i hverdagen.

MODERAT: Kraftig, lett og fleksibelt for løping eller trening.

FAST: Et ekstra lag med støtte for høyintensiv trening.

EKSTRA FAST: Tights med overfotbøyle. 

Ser du etter treningstights uten kompresjon, men med samme kvalitet, har 2XU også et stort utvalg andre treningstights. Finn din perfekte passform og design, enten du foretrekker bred linning eller matt stoff.

Tren med 2XU treningsklær 

2XU er mest kjente for sine kompresjonsklær med faste og slitesterke materialer. De har også et stort utvalg av andre treningsklær. Her finner du alt du trenger til din treningsøkt – enten du er på utkikk etter shorts, T-skjorte, sports-BH eller jakke. Plaggene er tilpasset alle typer aktiviteter, enten du liker å løpe eller pilates. Med deres stilrene design finnes det ingen problemer for at du også kan bruke klærne til hverdags. Støttende tights og stretchy biker shorts kan kombineres med andre plagg du allerede har i skapet for en spennende kontrast. 

Treningsklær på nett i mange forskjellige design

Hos Sportsmagasinet får vi kontinuerlig inn nye varer hos våre forhandlere. På denne måten kan du sikre deg de beste sportsklærne til gode priser. Scroll gjennom toppmerket 2XU og sett sammen et nytt treningsantrekk til økten. Kombiner en shorts til dame, med fargesterke treningstopper, sokker og kompresjonsstrømper. Bli medlem i vår kundeklubb og vær den første til å få tilgang til kampanjer og rabattkoder. Bestiller du på nett sørger vi for rask frakt til lav pris. Du er også velkommen i våre fysiske butikker!